Crosul Năvodariului, o nouă ediţie realizată cu succes

de Mircea GHIȚĂ Luni, 25 Iulie 2022 136
Duminică, 24 iulie, începând cu ora 10.00, toți copiii și adulții au fost invitați să participe la cea de-a V-a ediție a Crosului Năvodariului.
Evenimentul a fost organizat de Primăria Năvodari și nu a avut caracter de competiție. Prin cursele organizate s-a dorit încurajarea sportului și promovarea alergării în orașul nostru.
Cursele pentru copii au avut loc pe stadionul Flacăra, pe un traseu de aproximativ 800 m, în timp ce adulții au parcurs o cursă de 4 km tot pe stadion. Au fost tombole cu premii în articole sportive, cupe și medalii, care i-au așteptat pe toți participanții.
Partenerii evenimentului au fost CS Năvodari, Facultatea de Educație Fizică și Sport Constanța, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, Decathlon, JT Water Sports, Family Runners și Aly Fit Năvodari.
Numeroșii participanți au fost încurajați la start de primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, viceprimarul Costel Aurelian Dumitrașcu, secretarul de stat în Ministerul Sportului, Thomas Răzvan Moldovan, şi directorul Direcției Județene pentru Sport Constanța, Florina Cristache.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei