Grand Prix-ul la atletism - seniori, tineret și juniori 1 CS Farul și-a tras partea leului în probele de sărituri

de Sorin MIHALACHE Marţi, 29 Mai 2012 398
Pe o vreme neprielnică, pe stadioanele "Dinamo" și "Iolanda Balaș Soter", s-au disputat întrecerile primei etape a Grand Prix-ului național rezervat se-niorilor, tineretului și juniorilor 1 la atletism.
Printre remarcații reuniunii, regăsim și doi atleți de la CS Farul Constanța, învingători în probele lor: Cristina Bujin, la triplusalt (13,89 m) și Adrian Vasile, la săritura în lungime (7,81 m).
În cea mai disputată probă, care a ținut capul de afiș al concursului, cea de săritură în lungime fete, victoria a revenit Vioricăi Țigău, de la Olimpia București, cu o per-formanță de 6,50 m, secondată de Cristina Sandu (CS Farul; 6,39 m).
Cea mai tare știre pentru atletismul românesc vine de la Hengelo (Olanda), unde Mirela Lavric a scos un timp excelent la 800 m (1:59.74), îndeplinindu-și baremul pentru Jocurile Olimpice.
În Croația, Anca Heltne (CS Farul) a bifat un rezultat de 16,99 m la aruncarea greutății, iar la Bonneville (Franța), Bianca Răzor a parcurs distanța de 400 m în 55 secunde, 17 sutimi.
La Ostrava, Angela Moroșanu a terminat a patra cursa de 400 mg, în 56,14, iar în Portugalia, în cadrul Cupei Europene inter-cluburi, concurând pentru "structuri" din Turcia, Marian Oprea s-a impus la triplusalt, cu 16,68 m. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei