Liga Naţională de baschet masculin CSM Constanţa, victorioasă pe terenul Lagunei Sharks Bucureşti

de Sorin MIHALACHE Luni, 09 Ianuarie 2023 196
Debut perfect de an pentru baschetbaliştii de la CSM Constanţa, care, în mai puţin de o săptămână, au legat două victorii în campionat.
Astfel, după succesul de la Sala Sporturilor, 79-73 cu CSM Focşani, echipa antrenată de Alexandru Olteanu şi Valentin Boian s-a impus, cu scorul de 82-71, şi în faţa celor de la Laguna Sharks Bucureşti, într-o partidă disputată în deplasare, contând pentru etapa a 14-a a Ligii Naţionale, Conferinţa B.
În faţa unui adversar bine cunoscut, pe care îl mai înfruntase atât în presezon, cât şi în Cupa României, formaţia de pe litoral a făcut un meci foarte bun, adjudecându-şi trei sferturi (18-12, 21-13, 22-18) şi lăsând gazdelor doar primul parţial (21-28).
Americanii Jarrid Rhodes, Nathan Johnson şi slovenul Jakob Cebasek au fost principalele arme ale Constanţei în duelul din Arena de Baschet din Bucureşti, lituanianul Egidijus Mockevicius a fost liderul recuperărilor (10), în timp ce Andrei Oprean a oferit coechipierilor nu mai puţin de opt pase decisive. Rhodes a încheiat cu 19 puncte (3x3), restul marcatorilor fiind Johnson 17 (3x3), Cebasek 16 (2x3), Mockevicius 9, Cizauskas 8, Gribinic 5, Oprean 4 şi Lazăr 4.
XXX
Alte rezultate ale rundei: CS Rapid Bucureşti - CSM VSKC Miercurea Ciuc 102-67, CSM Târgu Mureş - CSM Târgu Jiu 77-66, CSM Galaţi - CSM Focşani 86-67.
Etapa viitoare (sâmbătă, 14 ianuarie), CSM Constanţa va juca, la Sala Sporturilor, cu CSM Oradea.
Foto: Facebook / CSM Constanţa Baschet
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei