Diego Armando Maradona nu vrea să se despartă de clubul său

de Mircea GHIȚĂ Vineri, 10 Aprilie 2020 811
Legendarul fotbalist argentinian Diego Maradona a declarat că dorește prelungirea contractului de antrenor al echipei Gimnasia y Esgrima La Plata, transmite Xinhua.
Tehnicianul în vârstă de 59 de ani este legat de club până în iunie, dar cele două părți și-au dat acordul să continue colaborarea.
''Am o relație extraordinară cu suporterii, cu președintele, cu toată lumea. Ideea mea este să continui alături de staff-ul meu și să păstrez jucătorii noi care au venit în ultima perioadă de transferuri'', a mai spus fostul decar al naționalei Argentinei.
Maradona a preluat-o pe Gimnasia în luna septembrie a anului trecut, când echipa se afla la coada clasamentului Superligii argentiniene, cu un egal și patru înfrângeri.
Echipa și-a revenit sub conducerea campionului mondial din 1986, urcând cinci locuri în ierarhia de 24 de echipe a Superligii, încheind sezonul cu 6 victorii, 6 egaluri și 12 înfrângeri. În ciuda revirimentului, Gimnasia rămâne în pericol să retrogradeze în liga secundă având în vedere sistemul complex de promovare/retrogradare din această țară, care ia în considerare rezultatele din ultimii trei ani.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei