DOLIU ÎN SPORTUL ROMÂNESC, DUPĂ O TRAGEDIE RUTIERĂ! Un fost mare jucător a murit, după ce a adormit la volan

de Mihai CHELEȘ Duminică, 17 Decembrie 2017 2488
Sportul românesc este în doliu. Lucian Mătușoiu, fost mare voleibalist al Universității Craiova, a murit în urma unui cumplit accident rutier petrecut în localitatea Butoiești, din județul Mehedinți. Acesta avea doar 54 de ani.


Potrivit IPJ Mehedinți, accidentul s-a produs după ce fostul voleibalist ar fi adormit la volanul mașinii pe care o conducea. Victimei i s-au efectuat manevre de resuscitare de către echipajele medicale, dar fără succes. Bărbatul a fost declarat decedat.
Singura imagine făcută publică arată cât de violent a fost impactul: mașina a fost transformată într-un ghem de fiare.
"Este o pierdere grea pentru voleiul craiovean, dar mai ales pentru mine, pentru că am fost cu el împreună din clasa a cincea, apoi, la juniori, la facultate. Nu știu ce să mai zic", a spus Dan Pascu, fost coleg cu Lucian Mătușoiu.
Lucian Mătușoiu a fost unul dintre jucătorii emblematici ai Universității Craiova, coleg cu Nicu Stoian, Marcel Zlotea, Dănuț Pascu și mulți alții.
După ce a încheiat cariera de sportiv a rămas în fenomen. A ocupat banca tehnică a mai multor formații din campionatul intern. Fostul sportiv va fi înmormântat marți, scrie cancan.ro

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei