DOSARUL TRANSFERURILOR: Mandate de aducere emise pentru Cosmin Contra, Nicolae Badea și Sică Pușcoci

de Cuget Liber Marţi, 05 Noiembrie 2013 195
Președintele FC Astra, Dinu Gheorghe, și fostul președinte al CS Oțelul, Ion Ionică, au fost audiați ca martori, luni, în dosarul transferurilor de la Curtea de Apel București, iar instanța a emis mandate de aducere pe numele lui Cosmin Contra, Nicolae Badea, Sică Pușcoci și Gheorghe Pecheanu.

La termenul de luni al dosarului, Dinu Gheorghe și Ion Ionică au fost audiați ca martori, calitate în care ar fi trebuit să fie prezenți în instanță, la același termen, Cosmin Contra, Sică Pușcoci, Nicolae Badea și Gheorghe Pecheanu. Aceștia, însă, nu au venit, astfel că instanța a emis mandate de aducere pe numele lor și o amendă contravențională de 3.000 de lei pentru fiecare.

Fostul președinte al Consiliului de Administrație al FC Dinamo, Nicolae Badea, și-a motivat absența prin faptul că este plecat în străinătate, el transmițând instanței o fotografie prin care a arătat că în momentul de față se află în Dubai.

Dintre cei opt inculpați în acest dosar, de la termenul de marți au absentat Gigi Nețoiu și Jean Pădureanu, ambii invocând probleme medicale.

Avocații inculpaților Cristian Borcea, Gigi Nețoiu, George Copos, Ioan Becali și Victor Becali au solicitat efectuarea unei expertize financiar-contabile, instanța urmând să se pronunțe în această cauză la următorul termen, scrie mediafax.ro.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei