Atleta Cristina Daniela Bălan: „După carantină, aş fi alergat oriunde, pe stadion sau singură în pădure”

de Sorin MIHALACHE Marţi, 22 Decembrie 2020 143
Cristina Daniela Bălan este una dintre tinere atlete de mare perspectivă ale României. În ciuda greutăților cauzate de pandemia Covid-19, a reușit să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului atât la Naționalele din februarie, de la București, cât și la cele din toamnă, de la Cluj, fiind o specialistă a probei de 800 metri.

„În 2020, neavând competiții în mod regulat, dorința de a alerga a fost foarte mare în momentul în care s-a terminat perioada de carantină. Iar după carantină, aș fi alergat oriunde: la o competiție, pe un stadion sau singură în pădure!

Cheia succesului meu? Iubesc ceea ce fac, iubesc senzația de durere de după competiții, iubesc senzația aceea pe care o am la antrenamentele foarte grele, când mi se face pielea de găină și îmi vine să vomit. Pur și simplu sunt fericită că am două picioare și că pot alerga”, a declarat, pentru site-ul oficial al Federaţiei Române de Atletism, Cristina Daniela Bălan.

Sportiva antrenată de profesorul Raymond Gulyas a trăit, anul acesta, un moment greu la Campionatele Balcanice, unde, din cauza unor probleme de sănătate, s-a chinuit să termine cursa, însă tratamentul urmat a avut efectul scontat, astfel că are planuri mari pentru anul 2021.

„Îmi doresc foarte mult să realizez baremul în proba de 800 m și să fiu prezentă la Campionatele Europene de sală pentru seniori de la Torun, din luna martie a anului viitor”, a mai spus Cristina Daniela Bălan.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei