Proiectul "Rugby-ul, valori pentru viață", finanțat de Consiliul Județean Echipament de joc pentru micii sportivi din Murfatlar

de Sorin MIHALACHE Luni, 08 August 2016 261
Pentru pregătirea și stabilirea loturilor selecționatelor de mini-rugby U10 și U12 care vor reprezenta clubul la turneele organizate de FRR începând cu luna octombrie, ACS Rugby Team Constanța, prin antrenorii Adrian Tinca și Dumitru Barbu, a organizat, sâmbătă, între orele 9.30-10.30, pe stadionul "Central" din Murfatlar, meciuri de pregătire între echipele din Constanța, Năvodari-Săcele-Corbu, Hârșova-Ghindărești, Medgidia și Mangalia.
Competiția s-a desfășurat în cadrul Turneului Litoral - Cupa Murflatlar, organizată de ACS Rugby Team Constanța prin proiectul "Rugby-ul, valori pentru viață", proiect finanțat de Consiliul Județean Constanța, pentru copii la categoriile de vârstă U10, U12 și U14 ani.
În prezența președintelui ACS Rugby Team Constanța, Florian Constantin, micii rugbiști din echipa locală au primit noul echipament de joc, format din tricou, șort și jambieri. Totodată, sportivi din zona respectivă au primit și treninguri.
La terminarea meciului de pre-gătire, cei aproximativ 150 de copii au primit diplome, sucuri și dulciuri de la foștii jucători emblematici ai clubului Farul Constanța, internaționalii Constantin Ștefan și Sorin Trancă.
"ACS Rugby Team Con-stanța a pregătit echipament de joc și treninguri pentru toți sportivii implicați în proiectul «Rugby-ul, valori pentru viață», proiect finanțat de Consiliul Județean Constanța, acesta urmând a fi oferit în următoarea perioadă", a explicat preșe-dintele Florian Constantin.
Astfel, sâmbătă, 13 august, ACS Rugby Team Constanța va organiza Turneul Litoral - Cupa Medgidia, unde 60 de mici rugbiști din Medgidia și Castelu vor primi echipament sportiv și treninguri.
ACS Rugby Team Constanța și-a propus ca, până pe 15 septembrie, să ofere echipament sportiv și treninguri în următoarele localități din județul Constanța: Mangalia, Năvodari, Săcele, Corbu, Ghindărești, Mihail Kogălniceanu etc.
v v v
Echipa de U14, antrenată de Radu Nicolae Mocanu, participă, în perioada 6-7 august, la Trofeul Muntenia, ce se desfășoară la Săcele (Brașov). 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei