Echipele de volei ale CSM-ului Constanţa şi-au aflat primele adversare din campionat şi Cupa României

de Sorin MIHALACHE Duminică, 16 Iunie 2024 113
Federaţia Română de Volei a comunicat programul meciurilor atât din Divizia A1 feminin/masculin, cât şi din Cupa României.
La feminin, CSM Constanţa debutează pe 5 octombrie în Divizia A1, acasă, cu Universitatea Cluj-Napoca, iar următoarele adversare ale formaţei de pe litoral vor fi, în ordine, Rapid București (etapa a II-a, deplasare), Corona Braşov (etapa a III-a, acasă), Volei Alba Blaj (etapa a IV-a, acasă), CSM Târgovişte (etapa a V-a, deplasare), CSO Voluntari (etapa a VI-a, acasă), FC Argeş Piteşti (etapa a VII-a, deplasare), Dinamo Bucureşti (etapa a VIII-a, acasă), CSM Lugoj (etapa a IX-a, deplasare), CSM Bucureşti (etapa a X-a, acasă), CS Medgidia (etapa a XI-a, deplasare).
Ultima etapă din tur va fi pe 7 decembrie, iar returul va începe pe 12 decembrie. Faza a doua a competiţiei va începe pe 1 martie 2025, iar sezonul se va încheia pe 12 aprilie 2025.
În ediţia 2024/2025, meciurile din Cupa României se vor juca în sistem turneu din turul întâi până în semifinale, urmând să aibă loc în locaţii ce vor fi stabilite ulterior.
În optimile de finală, CSM Constanţa o va întâlni pe Dinamo Bucureşti. Dacă vor trece de această fază, constănţencele vor juca, în sferturi, cu CSO Voluntari, pentru accederea în semifinale.
Finalele, la feminin şi la masculin, se vor disputa într-o singură zi, pe modelul SuperFinal. Datele de desfăşurare şi sălile în care vor avea loc meciurile din optimi, sferturi, semifinale şi finale urmează să fie stabilite.
Confruntare în fieful Rapidului
În Divizia A1 de volei masculin, CSM Constanţa debutează, tot pe 5 octombrie, dar în deplasare, în compania câştigătoarei Cupei României, Rapid Bucureşti. 


Următoarele adversare vor fi: SCMU Craiova (etapa a II-a, acasă), Dinamo Bucureşti (etapa a III-a, deplasare), Ştiinţa Bacău (etapa a IV-a, deplasare), CS Unirea Dej (etapa a V-a, acasă), Arcada Galaţi (etapa a VI-a, deplasare), Ştiinţa Baia Mare (etapa a VII-a, acasă), Corona Braşov (etapa a VIII-a, deplasare), SCM Zalău (etapa a IX-a, acasă), Ştiinţa Bucureşti (etapa a X-a, deplasare) şi Steaua Bucureşti (etapa a XI-a, acasă). Ultima etapă din tur va fi pe 11 decembrie, iar prima din retur, pe 18 decembrie. Faza a doua a competiţiei va începe pe 1 martie 2025, iar sezonul se va încheia pe 12 aprilie 2025.
În optimile de finală ale Cupei României, CSM Constanţa o va întâlni pe Ştiinţa Explorări Baia Mare, iar dacă va reuşi să se califice în sferturi, adversară va fi Dinamo Bucureşti. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei