Farul pierde cu Rapid în Liga de Tineret. Giuleştenii avansează în clasament

de Mircea GHIȚĂ Luni, 03 Aprilie 2023 232
Duminică, 3 aprilie, au avut loc meciurile din cadrul etapei cu numărul 7 a play-off-ului / play-out-ului Ligii de Tineret. În play-off-ul seriei de est, Rapid a trecut cu 3-0 de Farul Constanța și s-a apropiat la 2 puncte de primul loc, ocupat în acest moment de FCSB.
Lupta pentru un loc în semifinalele competiției se va decide între trei formații în ultimele 3 runde rămase de disputat. FCSB a trecut cu 8-0 de Petrolul și a urcat pe primul loc în clasamentul seriei de est, cu 41 de puncte. Tot 41 de puncte are și Farul Constanța, ocupanta locului secund, dar cu un meci mai puțin disputat, restanța cu ACS Sport Team din etapa a 6-a ce se va disputa miercuri, 19 aprilie. Pe locul 3 se află Rapid, cu 39 de puncte, distanța până la ocupanta locului 4, ACS Sport Team, fiind de 15 puncte. În următoarea rundă, giuleștenii vor evolua pe terenul celor de la ACS Sport Team, în timp ce primele două clasate se vor întâlni în meci direct, la Constanța!
Tot în seria de est, CSA Steaua a obținut primele puncte din acest play-off după ce s-a impus cu 3-1 pe teren propriu în duelul cu ACS Sport Team. Cu acest succes, CSA Steaua face 22 de puncte, la egalitate cu Petrolul, și ocupă locul 5 în clasament.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei