FC FARUL / "Dacă nu batem Săgeata, nu avem valoare de Liga I !"

de Cristian PAHOMIE Vineri, 20 Aprilie 2012 1459
Rezultatele nefavorabile din ultima vreme și gândul că ar putea rata obiectivul propus de conducere - promovarea în Liga I - a crescut pulsul în vestiarul Farului. Antrenorul FC Farul, Viorel Tănase, a declarat, în cadrul conferinței de presă organizate ieri, la sediul clubului, că are în continuare încredere în șansele echipei sale de a promova în Liga I și a explicat de ce Săgeata rămâne o echipă periculoasă, în ciuda problemelor cu care se confruntă clubul năvodărean. "Se poate spune că meciul cu Săgeata este al ultimei speranțe. Dacă nu reușim să batem Săgeata, înseamnă că nu avem valoare de Liga I și va trebui să ne gândim la o altă strategie. Erau la începutul campionatului șapte puncte până la locul doi și au rămas tot șapte. Șanse mai sunt și eu cred în ele până la sfârșit. Ne așteptă un joc cu o echipă care a făcut pregătirea doar la meciurile oficiale, o echipă care a avut foarte mari probleme financiare, dar asta nu ne va face să ne culcăm pe o ureche. Săgeata este o echipă periculoasă. Nu cred că plecarea antrenorului Constantin Gache a schimbat foarte multe lucruri. În ceea ce ne privește, am avut două săptămâni la dispoziție să ne liniștim, cred că vom avea o evoluție bună și vom câștiga sâmbătă. Suntem obligați să obținem maximum de puncte din următoarele trei meciuri: cu Săgeata, Dunărea Galați și CF Brăila", a declarat Viorel Tănase. Prezent la conferința de presă, mijlocașul Robert Neagoe a făcut un apel la suporterii constănțeni, cărora le-a cerut să vină în număr cât mai mare la meciul cu Săgeata."Este un meci capital pentru noi, pe care trebuie să îl câștigăm. Nu vreau să vorbesc de niciun alt rezultat, pentru că nu iau în calcul altceva în afara victoriei. Îmi doresc ca fanii să vină în număr cât mai mare la stadion. De la începutul anului, avem un grup de suporteri fideli, care vin și ne susțin la fiecare meci, însă stadionul este aproape gol. Dacă aveam măcar jumătate din numărul de spectatori care erau în Liga I, alta era situația și în clasament. Avem nevoie de suporteri la meciul cu Săgeata, pentru că, atunci când sunt alături de noi, suntem mai puternici", a spus Neagoe. Mijlocașul a fost apoi completat de antrenorul său, care a ținut pe această cale să le mulțumească suporterilor pentru că au încurajat echipa pe tot parcursul meciului cu FC Botoșani, din urmă cu două săptămâni. "Îi așteptăm pe suporteri la stadion în număr cât mai mare. Le mulțumesc celor care au încurajat echipa la meciul cu FC Botoșani. Fanii trebuie să fie prezenți la fiecare meci, indiferent de momentul mai bun sau mai puțin bun în care se află echipa, asta dacă sunt suporteri adevărați", a declarat Viorel Tănase. Partida FC Farul - Săgeata Năvodari, contând pentru etapa a XXII-a a Ligii a II-a, se joacă sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul "Farul" din Constanța.
Taguri

Comentează știrea

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
masina cu soldati
20 aprilie 2012
moartea rosie smurd

Eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD si eu fac ce vreau in tara asta ! Eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD si mi-am propus sa ucid acest popor ! Deja v-am demonstrat ca eu MOARTEA ROSIE SMURD sunt mai tare ca presedintele si guvernul acestei tari ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am cumparat tractoare SMURD , motorete SMURD , barci SMURD si urmeaza sa cumpar submarine SMURD ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am facut presiuni enorme la colegiul medicilor pt a obtine asigurari malpraxis pt soldatii care lucreaza pe masinile EPA SMURD dar fara nici un rezultat !Pt mine MOARTEA ROSIE SMURD nu exista reguli si legi in tara asta ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am deturnat banii si masinile care trebuiau sa ajunga la ambulanta ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am sabotat ambulanta privand-o de masini si aparatura medicala ! Va spun si mai repet pt mine MOARTEA ROSIE SMURD nu exista reguli si legi in tara asta ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD va pot spune ca am facut dispecerate in toata tara doar ca sa imi justific activitatea ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD cand merg la un caz merg insotit doar de mass media altfel nu mai merg ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am cheltuit cei doi la suta doar dupa bunul meu plac si nu ma poate verifica nimeni pt ca eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD oblig cadrele medicale din spitale sa faca voluntariat pe masina SMURD iar cine refuza I se deface contractual colectiv de munca ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am facut doar afaceri paguboase pt statul roman ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD coordonez majoritatea dispeceratelor din tara si trimit la locul solicitarii doar masina EPA cu soldati chiar daca exista masina cu medic si asistent la ambulanta ! Doar pt mine MOARTEA ROSIE SMURD nu exista reguli si legi in tara asta ! Eu MOARTE ROSIE SMURD m-am pus singur imparat pe ISU ! Eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD!!!

daniel
20 aprilie 2012
pai sigur nu aveti valoare

voi nu aveti valoare de liga 2 dar ce sa mai zic de liga 1 ! lasa ti pe altii cu valoare sa promovoze de fapt nu tre sa ii lasati voi! farule zbatete in b! aici iti este locul pe la jumatea clasamentului!

Radu B
20 aprilie 2012
Sectiunea politica este in alta parte a ziarului

Alo mai lasa-ne cu frustarea ta basista, aici este sectiunea sportiva, daca vrei politica mergi in cealalta parte a ziarului !!!

Răspuns la: moartea rosie smurd
Adăugat de : masina cu soldati, 20 aprilie 2012
Eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD si eu fac ce vreau in tara asta ! Eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD si mi-am propus sa ucid acest popor ! Deja v-am demonstrat...
Max
20 aprilie 2012
Farul asta nu e Farul nostru!

Sunt unul dintre cei 100 de spectatori prezenti meci de meci la stadion. Dupa meciul cu FC Botosani am decis sa nu mai calc pe stadionul Farul pana nu vad ca joaca acolo o echipa competitiva! Farul de acum nu este Farul nostru! Este o echipa pe care nu o simt ca este a Constantei, este o echipa cu jucatori mediocri, cu un antrenor de duzina si un patron sarac. Echipa asta nu e Farul Constanta!!!

Far East
20 aprilie 2012
Farul unic amor

Peniule, vezi-ti de treaba ta ca nu sunteti promovati nici pe departe. Mai bine taci din gură si nu mai comenta la articolele despre Farul. Chiar nu vezi ca esti penibil????????????

ado
20 aprilie 2012
Succes

Cei care nu se mai regasesc in evolutiile actuale ale Farului, poate vor vedea echipele mari dupa care jinduiesc atat, la Ploiesti, pe stadionul "Astra". Cat despre suporterii de rezultat....cea mai proasta natie de om! Nu-i frumos, recunosc, dar imi aduc aminte ca nimeni nu a plecat de langa Napoli sau Fiorentina cand au retrogradat in C. In fine, n-ai cu cine domne....niste romani :)))))

7. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

un Farist adevarat
20 aprilie 2012
Faristi, strangeti randurile!

Cei ce dau inapoi la insuccese nu sunt suporteri adevarati! Intr-adevar, ne-a indurerat enorm evolutia Farului din meciul cu Botosani si il banui pe Tanase chiar de blat, pentru ca a facut inlocuiri cel putin ciudate. Nici jucatorii nu se antreneaza corespunzator, chiar si Patulea era frant de obosit! Cred ca conducerea are o mare parte din vina pentru ca nu controleaza echipa! Venim la stadion, platim biletul, ii incurajam pe Faristi, dar vrem sa-i vedem murind pe teren pentru culorile alb-albastre! Nadelcu daca nu poate sustine echipa sa apeleze si la alti finantatori si sa faca un team managerial ca la Dinamo, puternic si sa aducem jucatori si antrenor valorosi, altfel, e pierdere de timp din ambele parti ... Mult succes Farului maine!

eu
20 aprilie 2012
aa

de ce trebuie sa fie pretul la bilete asa mare pt liga2?

Eu
21 aprilie 2012
ha ha!

Tanase, stii care e partea proasta? Ca nici daca bateti Sageata nu aveti valoare de Liga 1!

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei