FC Farul: Giani Nedelcu, supărat foc pe Peniu

de Marian NEDELEA Sâmbătă, 10 Decembrie 2011 1365
Președintele executiv al FC Farul, Marcel Lică, a declarat, vineri, că patronul Giani Ne-delcu este extrem de supărat pe președintele FC Viitorul, Paul Peniu, în urma declarațiilor făcute de acesta într-un interviu dat "Cuget Liber". Nedelcu este supărat pentru faptul că Peniu a spus că "regretă punctele pierdute cu FC Farul". "Nu este prima oară când ne supără, așa încât domnul Nedelcu îl anunță că dacă Viitorul va promova în Liga I, nici nu se pune problema să-i pună la dispoziție stadionul de pe strada Primăverii", a spus Lică. Atenție maximă cu dosarul de licențiere! Președintele executiv al echipei FC Farul, Marcel Lică, a declarat, pentru "Cuget Liber", că a primit astăzi (n.r. - vineri) de la Federația Română de Fotbal criteriile care trebuie îndeplinite în dosarul de licențiere pentru sezonul 2011-2012. "Va fi exigență maximă, nu se va mai permite nicio abatere! Anul trecut au fost indulgenți, anul acesta, însă, nu!", a spus oficialul farist. De ase-menea, Marcel Lică, a declarat că tehnicianul Laurențiu Reghe-campf, ofertat de conducerea de la malul mării, nu a dat încă nici un răspuns. "Noi i-am făcut oferta, acum așteptăm un răspuns de la el în următoarele zile", a completat Lică.
Taguri

Comentează știrea

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
fcfc
9 decembrie 2011
pt bosketaru` ala de peniu

bai peniule stii bine ca ati luat punctul ala cu noroc si cu ajutorul arbitrilor mizeria dracu , la ovidiu sa ramaneti jegosiulor care ati uitat ca FARUL va facut mari si pe tine si pe analfabetu` ala , sa jucati in campie acolo la ovidiu ca e frumos , adie vantul bine acolo iti revi iemdiat dupa ce te imbeti ...DOAR FARUL !

axl
10 decembrie 2011
peniule banii nu cumpara sentimente .....fmm

......ba ruptule ce m.m te bagi in seama ,nu te stie nimeni in romania ,te-ai aciuat la hibridul ala din ovidiu cu 3 suporteri,sa vedem unde m.m voastre veti juca daca promovati ...ftv in gura ...pai ce m.m sa regreti ca v-au ajutat arbitrii ...patulea bara ,ivanovici singur cu portarul ...farul trebuia sa bata , banii nu cumpara sentimente si suflete jeg'osilor indiferent de liga ...

badea
10 decembrie 2011
bosinceanu

ce-l mai injurati pe bosinceanu unii dintre voi,asa-zisi suporteri! lua ca fraierul de la gura copiilor si tinea cu onoare si fruntea sus clubul in liga 1! era problema pentru toate echipele cand veneau la noi! era injurat ,facut zgarcit,jignit la indemnurile marelui sef de galerie pricopsit de pe urma acestui club. acum ne zbatem sa platim facturile! veniti voi cei care-l huiduiau,cu bani si cu idei acum!

4. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

4D
10 decembrie 2011
Nu cred ca Viitorul doreste sa joace in Liga 1 pe stadionul Farul!

Sunt mahnit de limbajul "fanilor" Farului care posteaza in miez de noapte, dovada ca oamenii fac parte din cea mai de jos categorie sociala... Eu cred ca Viitorul are in prezent mai multi suporteri decat Farul si mai de calitate. Nu cred ca Viitorul va juca meciurile de Liga 1 pe stadionul Farul. Acolo vor fi in permanenta doua galerii, una a Viitorului si cealalta a Farului. Galeria Farului va injura in permanenta echipa gazda, Viitorul, si se va alia cu galeria echipei oaspete. Deci Viitorul nu va juca in niciun caz pe Farul, dar este posibil sa joace pe stadionul Portul.

rechin
10 decembrie 2011
ptr 4D

tot respectul pentru discursul tau, de cateva zile nu pot sa nu observ postarile tale...chiar daca unele sunt naive - cand vorbesti despre stadion si zeci de mii de fani - nu am zis nimic...acum, insa, ceva m-a frapat: cum poti afirma ca viitorul are suporteri mai multi si mai de calitate decat FARUL? sau ca ar avea galerie. in fine, orice parere/afirmatie trebuie acceptata, chiar daca vine de la cineva care nu prea este in cunostinta de cauza..

TonY
10 decembrie 2011
pentru 4D

4D, si tu esti dovada vie ca oamenii fac parte din cea mai joasa categorie sociala! Sustinand un hibrid, un cacat, un nimic! Ai uitat de istorie, de valori, de mandrie, si lista poate continua. Oamenii ca tine au dus tara asta unde este, ca sa ne abatem putin si de la fotbal. Pe scurt, sper ca ai inteles mesajul.

Djalminha-fan F.C.FARUL CONSTANTA
10 decembrie 2011
@4D

Apreciez seriozitatea cu care ai incercat sa scrii. Ma scuzi ca nu pot oferi textului tau mai multa valoare decat unui comentariu de pe un site, scris de orice persoana cu acces la internet.vad ca nu emiti pareri decat intr-un singur sens ceea ce denota ca esti croit a denigra anumite 'persoane'.Poate ai avea mai multi "fani" daca ai incerca sa iti dezvolti si sa-ti manifesti partile bune.Cred ca ai un creier ca si nou avand in vedere ca nu l-ai folosit niciodata.In rest,In Constanta doar F.C.FARUL conteaza!

suporter FC Farul
10 decembrie 2011
Viitorul suporterii de calitate

De aceea aveti un mucos de 12 anisor care posteaza injurii la adresa unui club de 91 de ani ???? De aceea aveti juniori la Academie care nu stiu sa citeasca sau sa scrie ???? Nu va mai umflati in pene cu CS Ovidiu (FC Viitorul Constanta doar pe hartie) al vostru, ca sunteti niste hibrizi, asa cum o spune si Ilie Balaci la echipele oltene care vor sa joace pe Ion Oblemenco in locul Stiintei:"Indiferent cine va veni in locul Universitatii Craiova sa joace pe Ion Oblemenco, nu va fi decat o echipa hibrid fara traditie"!!! Jucati pe campia voastra din Ovidiu si lasa-ti-va mofturile voastre dupa stadionul "Farul". Asa ca face-ti-va si ziar plus stadion si postati acolo afirmatiile voastre pro-ovidiene !!!

Mihai P
10 decembrie 2011
Istorie

ma tot uit pe variantele online ale ziarelor constantene,sectia sport si vad 10 de comentarii denegratorii la adresa Viitorului Cta si a lui Paul Peniu , Gh Hagi etc. Pai oamenii astia 2 au dus Farul pe culmile acelea despre care scrieti.Paul Peniu a fost 10 ani jucator la Farul si este adulat de mii de Constanteni pentru ceea ce a facut pt acest club.Timpul a trecut si prietenia dintre el si Hagi,cunostintele in materie fotbalistica si iubirea pentru acest sport l-au facut presedinte al clubului viitorul constanta. De ce injurati acest om care a vrut numai binele Farului atati 10 de ani si acum a ajuns la alta echipa? Creierul vostru tinerel nu poate sa conceapa ca in momentul de fata FC FARUL CONSTANTA este 0 barat?? De ce nu sunteti realisti?De ce injurati ca la usa cortului?Mai bine ii rugati sa ajute si farul sa nu pice in C,sa se desfiinteze etc. Nu pot intelege ce e in creierul vostru mic si atrofiat. Voi nu sunteti suporteri mai baieti,sunteti niste ciobani inculti fara viitor,jegul societatii,laturile romaniei. In rest,numai de bine

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei