FC Farul joacă, astăzi, amical cu Juventus București

de Andrei ALDEA Vineri, 05 Aprilie 2013 441
Întrucât în etapa a XX-a a Ligii a II-a, FC Farul va sta, datorită numărului impar de echipe din campionat, "marinarii" și-au programat un amical pentru a nu irosi timpul și a nu-și ieși din formă. Astfel, conducerea clubului a programat un meci de verificare, astăzi, de la ora 18.00, pe stadionul "Farul", cu echipa Juventus București (locul 9 în Seria Est a Ligii a III-a). 
Totuși, este posibil ca ora jocului să se modifice în funcție de starea vremii. "Dacă va ploua prea tare, vom schimba ora", ne-a spus președintele FC Farul, Neculai Tănasă, care este nerăbdător să vadă ce vor reuși "alb-albaștrii" în următoarele etape: "Așteptăm să vedem rezultatele de la următoarele meciuri și sperăm să avem o evoluție mai bună". 
Despre punctele din meciul câștigat cu Sportul la "masa verde" nu se aude încă nimic, lucru confirmat și de Tănasă: "De la federație nu mai așteptăm nimic, pentru că oricum vom primi cele trei puncte, nu este o problemă". 
FC Farul va juca următorul meci oficial pe 13 aprilie, cu Rapid CFR Suceava, la Constanța. 
Taguri

Comentează știrea

bambu
5 aprilie 2013
farul

Cit il mai tineti pe POKEMON pe banca ,cite infringeri mai vreti?Sau numai decit vreti divizia C?

Lulu
5 aprilie 2013
Farul 2013

Auzi la ei, joaca cu Juventus pentru a nu iesi din forma...care forma, cea pe care o aratati de cand e asta antrenor -Artimon- si care o sa ne duca in Liga 3?

jan
5 aprilie 2013
farul o sa fie m-ai bine

Daca are antrenor bun ca Rauta o sa -i mearga bine ca a fost d e ris pina acum ,Rauta o sa-l puna pe picioare .RAUTA are eperienta si cunoaste echipa.

marin
5 aprilie 2013
scor?

cat este scorul?

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei