FC Viitorul joacă, astăzi, împotriva Astrei, în Liga I

de Andrei ALDEA Luni, 25 Februarie 2013 157
După o pauză de iarnă și două canto-namente în Antalya, FC Viitorul Con-stanța este pregătită să înceapă returul Ligii I, cu etapa a XX-a, îm-potriva Astrei Giurgiu. Întâlnirea are loc astăzi, de la ora 18.00, pe stadio-nul "Marin Anastasovici", din Giurgiu. 
"De abia așteptăm să înceapă returul campionatului, un retur de foc, în care avem mare nevoie de puncte. Va fi un prim joc cu echipa de pe locul 2, o echipă care nu a ajuns acolo întâmplător, ci merită să fie pe acel loc. Viitorul se poate bate, însă, de la egal la egal cu orice formație din primă ligă. Pentru acest joc, trebuie să fim foarte organizați, să stăm foarte bine din punct de vedere fizic. Dacă vom avea o organizare bună, atunci putem pleca de la Giurgiu cu punct sau puncte", a declarat antrenorul FC Viitorul, Cătălin Anghel. 
"Am făcut două cantonamente bune, ne-am pregătit și o să mergem la Giurgiu să jucăm fotbal, așa cum am făcut în toate meciurile din tur. Și eu și colegii mei suntem convinși că o să facem un meci bun", a declarat și mijlocașul Alin Cârstocea. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei