FCSB câştigă o avere din biletele vândute pentru meciul cu CFR Cluj

de Mircea GHIȚĂ Joi, 09 Mai 2024 311
FCSB dă o adevărată lovitură financiară la meciul cu CFR Cluj, care se joacă sâmbătă, de la ora 20:00, în direct la Digi Sport 1.
Interesul pentru partidă este imens, pentru că, la finalul ei, va avea loc sărbătorirea titlului, unde cei de la FCSB vor primi trofeul și medaliile de campioni.
Gigi Becali a anunțat că ia o avere doar din bilete.
„Iau și eu 600.000 de euro doar din bilete. Nu (n.r. nu se duce la meci), că nu e a mea (n.r. victoria)”, a declarat Gigi Becali.
La FCSB - CFR Cluj vor fi în tribune peste 50.000 de suporteri. Miercuri, cu trei zile înaintea meciului, se vânduseră toate tichetele disponibile online, în jur de 49.800, iar restul vor fi comercializate la casele de la Arena Națională.
Spre deosebire de alte confruntări, suporterii echipei adverse nu vor mai sta la inelul al treilea al peluzei întâi. Ardelenii care vor veni la București pentru a o susține pe CFR primesc un sector din zona VIP.
FCSB a luat decizia pentru a nu mai exista zone tampon în stadion și a nu mai fi nevoită să lase inelele 1 și 2 goale la peluza întâi.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei