FIFA / România nu va avea arbitri la CM 2014

de Cuget Liber Sâmbătă, 29 Septembrie 2012 249
Arbitrii noștri vor lipsi și de la turneul final al Cupei Mondiale din 2014, ajungându-se la 16 ani de competiții majore fără vreun oficial român.
Arbitrii noștri absentează și de la Cupa Mondială din 2014. FIFA a publicat lista preliminară a celor 52 de arbitri care s-ar putea regăsi la jocurile competiției fotbalistice supreme de peste doi ani.
Nicolae Grigorescu a fost ultimul arbitru din România la o ediție a Cupei Mondiale. Asistentul timișorean a fost la linie la meciurile din Franța, din 1998.
Cei 52 de centrali preselectați pentru Mondialul din 2014 au participat la un seminar la Zurich, în care gazdă le-a fost Massimo Busacca, șeful arbitrilor la FIFA.
Înaintea publicării acestei liste, Dan Lăzărescu, expert DolceSport pe probleme de arbitraj, era de părere că există un "central" care ar putea merge în Brazilia: "Să sperăm că la viitorul Campionat Mondial Ovidiu Hațegan să fie prezent, el este bine văzut la nivel european, a avut niște jocuri reușite și cred că are șanse mari să ajungă la mondial".

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei