Fotbal - CM 2014 / Ce spune antrenorul Turciei, Abdullah Avci de meciul cu România

de Andrei ALDEA Miercuri, 10 Octombrie 2012 343
Selecționerul naționalei Turciei, Abdullah Avci, a declarat, astăzi, într-o conferință de presă, că meciul cu România din preliminariile Cupei Mondiale din 2014 va fi foarte dificil, deoarece "tricolorii" formează o echipă disciplinată tactic și care încearcă să fie cât mai eficientă.
"Urmează un meci foarte important pentru noi. România este liderul grupei, cu maximum de puncte după două meciuri. Este o echipă tânără dar de calitate, cu o defensivă foarte bună și cu calități fizice, disciplinată tactic, compactă, care încearcă să fie cât mai eficientă. Am studiat-o în detaliu. Am văzut că au fost selecționați nouă jucători de la Steaua (n.r. - în lotul României au mai rămas doar opt steliști după accidentarea lui Cristian Tănase), alții evoluează în Europa. Ne așteaptă o întâlnire foarte dificilă, dar avem forța să câștigăm și vom da totul pentru asta, trebuie să arătăm ca o adevărată echipă și să avem entuziasm. Hakan Balta a ieșit din calcule din cauza unei accidentări, dar avem 24 de jucători pregătiți", a spus Avci, citat de cotidianul Hurriyet.
Partida Turcia - România, din grupa D a preliminariilor CM-2014, se va disputa vineri, de la ora 20.30, pe stadionul Sukru Saracoglu din Istanbul.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei