Fotbal, echipa naţională / Iordănescu, după ruşinea cu Muntenegru: "M-am simţit mic!"

de Sorin MIHALACHE Miercuri, 15 Iunie 2022 199
Selecţionerul naţionalei de fotbal a României, Edward Iordănescu, a afirmat, la conferinţa de presă de la finalul partidei cu Muntenegru, că îşi asumă responsabilitatea pentru acest nou eşec şi şi-a cerut totodată scuze suporterilor pentru prestaţia lamentabilă a echipei sale.
„Responsabilitatea a fost tot timpul a mea, îmi asum. A fost o perioadă greu de gestionat, am avut mulţi jucători cu probleme, am intrat prost apoi ne-am mai revenit, ne-am entuziasmat, dar, din păcate, nu am reuşit să ne ridicăm la nivelul de combativitate al adversarului. Nu am argumente să contrazic situaţia asta foarte proastă.
M-am simţit mic, aşa cum m-am simţit şi după jocul din Muntenegru, dar este prea puţin important cum m-am simţit eu. Important este că trebuie să acceptăm realitatea, am primit confirmări dure. Eu vreau să cer scuze în numele echipei şi în numele meu publicului care ne-a fost alături în cele două jocuri.
Zilele următoare o să facem o analiză. Tot timpul mi-am analizat munca şi am fost primul meu critic, aşa voi face şi acum. Munca mea trebuie analizată şi deciziile pe care le-am luat, după care vom trage concluzii. Plec de la ideea că foarte puţin contează situaţia mea, starea mea şi viitorul meu, contează viitorul echipei naţionale. Şi tot timpul în direcţia aia voi merge, ceea ce este important pentru echipa naţională aia vom face”, a declarat Edward Iordănescu.
Naţionala de fotbal a României a fost învinsă, scor 0-3 (0-1), de selecţionata Muntenegrului, într-un meci disputat pe stadionul Rapid-Giuleşti din Bucureşti, contâd pentru Grupa a 3-a a Ligii B din Liga Naţiunilor.
România, care ocupă ultimul loc în grupă, are în mandatul lui Edward Iordănescu o victorie (1-0 cu Finlanda), un egal (2-2 cu Israelul, amical) şi patru înfrângeri (0-1 cu Grecia, în meci amical; 0-2 cu Muntenegru, 0-1 cu Bosnia, 0-3 cu Muntenegru, în Liga Naţiunilor).
Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei