Fotbal / Steaua - Botoșani se dispută la Cluj din cauza problemelor de pe Arena Națională

de Cuget Liber Sâmbătă, 07 Noiembrie 2015 111
Cel mai modern stadion al țării, Arena Națională, nu deține certificatul ISU. Prin urmare, Steaua a fost obligată, cu mai puțin de 48 de ore înaintea meciului cu FC Botoșani, să găsească un nou loc de disputare al partidei. Soluția salvatoare a venit de la Cluj. Stadionul CFR-ului este considerat sigur și poate organiza evenimente sportive.

"Îl avem, e la zi, chiar au fost pompierii acum vreo două luni, că cine știe ce tragedie s-ar putea să urmeze și a fost bine, n-au găsit probleme deosebite. Și Arena Națională nu-l are. Nu-l are și nici Cluj Arena nu-l are. Deci, s-a jucat în toată perioada asta fără certificat ISU. Pe noi ne-a obligat, probabil că la cele care țin de stat nu e nevoie", a spus Iuliu Muresan, președinte CFR Cluj, potrivit Digi24.ro.
Marius Șumudică, antrenor Astra Giurgiu: "Țara asta merita mult mai mult și nu este normal ce se întâmplă."
Arena Națională aparține de Primăria Capitalei. Stadionul nu a primit avizul final, pentru că acoperișul nu corespunde momentan criteriilor.
Materialul din care este făcut nu a fost testat într-un laborator acreditat ISU. Stadionul este dotat cu detectoare de fum și o rețea de hidranți, iar în cei patru ani de funcționare a găzduit 128 de evenimente, printre care și finala Europa League din 2012.

Taguri

Comentează știrea

Cosmin
7 noiembrie 2015
Fa bani pe net!

Fa bani pe net! E curata naivitate sa mai crezi azi ca te poate ajuta guvernul sa ai o viata mai buna! S-au dus de mult acele timpuri! Fa bani pe net! Noi avem acum in premiera absoluta un curs total gratuit care te invata sa castigi! Fa bani pe net si asigura-ti viitorul! Pentru curs, cere acum detalii la adresa de email: [email protected]

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei