Fotbalist dispărut de la FC Farul

de Marian BOCAI Miercuri, 18 Mai 2011 298
De zile bune, "marinarii" nu mai știu nimic de stoperul băcăuan George Patriche, care a dat bir cu fugiții. Pentru meciul cu Delta Tulcea, de sâmbătă, antrenorul Gică Butoiu are alți patru absenți.

Nimeni de la FC Farul nu mai știe nimic de George Patriche de mai bine de jumătate de lună. "A spus că se duce la Bacău să-și trateze o accidentare la genunchi, dar nu a mai dat niciun semn de viață. L-am întrebat și pe Giannini Munteanu dacă știe ceva de el, iar răspunsul a fost negativ. Îi voi face referat lui Patriche", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul principal al Farului, Gică Butoiu.
În vârstă de 20 de ani, Pa-triche nu a reușit să se impună în cele două luni de când este la Farul și nu va fi păstrat în lot la finele acestui campionat.
Pe lângă stoperul băcăuan, Butoiu are alte patru absențe la partida cu Delta Tulcea, care se joacă la Constanța, sâmbătă, 21 mai, de la ora 11, în etapa a 28-a a Ligii a II-a, seria întâi. Vor mai lipsi Buzea (acci-dentat la claviculă), Borza (en-torsă de gleznă), G. Munteanu (întindere musculară) și Al. Răuță (probleme la gleznă). În plus, după meciul cu Steaua II se resimte și Cosmin Pașcovici.
Neavând alte soluții, tehnicienii Farului vor miza iar pe Dan Zdrâncă în poartă, deși goal-keeper-ul nu este refăcut complet. Nimic nou însă, pentru că, în ultimele partide, Dan a fost nevoit să apere mereu într-un picior. În condițiile absenței lui Răuță, rezerva lui Dan va fi un junior.
"Vom avea meci greu cu Delta Tulcea, o echipă care are zece victorii consecutive. Însă, pe acest final de campionat, pe noi nu prea ne mai interesează rezultatele, ci să vedem pe cine putem opri din actualul lot pentru sezonul viitor", ne-a spus Butoiu.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei