Liga I / FC Viitorul are meci, sâmbătă, la Ovidiu Hagi: "Timișoara, foarte periculoasă pe contraatac"

de Mihai CHELEȘ Sâmbătă, 25 Noiembrie 2017 224
Campioana României, FC Viitorul, întâlnește pe ACS Poli Timișoara, sâmbătă, 25 noiembrie, de la ora 18, pe stadionul "Central" din Ovidiu, într-o partidă contând pentru etapa a XIX-a a Ligii l la fotbal.

Managerul tehnic al constănțenilor, Gheorghe Hagi, a declarat că echipa sa este pregătită să prelungească seria meciurilor fără înfrângere (6) și fără gol primit (5) în Liga l și după confruntarea cu bănățenii. 

Din păcate, Viitorul nu se va putea baza pe atacantul George Țucudean, eliminat în egalul de runda trecută, scor 0-0, în deplasare, cu FC Voluntari. "Poli Timișoara este o echipă foarte periculoasă pe contraatac. Are, de asemenea, un antrenor foarte bun și experimentat, pe Ionuț Popa, care este de o viață în fotbal. Trebuie să fim foarte atenți și să punem în practică ceea ce am executat la antrenamente. M-aș bucura să prelungim această perioadă de invincibilitate din Liga l", a declarat Hagi. 

Partida va fi transmisă în direct, pe Digi Sport 1 și TelekomSport. Pentru cei care vor dori să vadă duelul de la fața locului, biletele au următoarele prețuri: Tribuna l - 30 de lei, Tribuna ll - 20 de lei, Peluzele l și ll - 10 lei.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei