HC Dobrogea Sud, duel cu Dunărea Călăraşi în turneul de la Sfântu Gheorghe

de Sorin MIHALACHE Marţi, 06 Octombrie 2020 137
Programat iniţial luni, de la ora 16.30, însă amânat, meciul din etapa a cincea a Ligii Naţionale de handbal masculin, dintre echipele HC Dobrogea Sud şi CSM Focşani nu s-a mai disputat nici marţi, deşi oficialii Federaţiei Române de Handbal au luat în calcul şi data de 6 octombrie.
Astfel, având în vedere situația apărută în cadrul echipei CSM Focșani, care ar avea în lot un jucător suspect de infectare cu virusul Covid-19, Consiliul de Administrație al FRH, convocat de urgență în ședința desfășurată online în data de 5 octombrie 2020, a hotărât amânarea jocului. S-a așteptat rezoluția DSP Covasna în urma anchetei epidemiologice și rezultatul testării RT-PCR a sportivului Valentin Mocanu, însă, cum rezultatele au întârziat, s-a hotărât ca meciul să fie reprogramat la o dată care va fi stabilită ulterior, cel mai probabil vineri, 9 octombrie, zi liberă în cadrul turneului de la Sfântu Gheorghe.
Astfel, următorul meci pentru HC Dobrogea Sud se va disputa, astăzi, 7 octombrie, de la ora 19.15, în compania Dunării Călăraşi.
XXX
Două victorii categorice s-au înregistrat, luni, în etapa a 5-a a Ligii Naţionale. Campioana Dinamo Bucureşti a surclasat pe CSM Vaslui, scor 40-26 (18-13), iar AHC Potaissa Turda a trecut la pas, scor 34-24 (16-14), de CSU din Suceava.
De remarcat şi victoria Minaurului Baia Mare, scor 27-24 (10-12) cu CSM Reşiţa, în condiţiile în care maramureşenii nu au putut conta pe 10 jucători, toţi infectaţi cu virusul Covid-19.
Iată şi celelalte rezultate ale rundei: CSM Făgăraş - HC Buzău 28-29 (12-18), AHC Dunărea Călăraşi - CSM Bucureşti 20-22 (9-8).
Cel de-al doilea turneu din cadrul Ligii Naţionale, etapele IV - IX, se desfăşoară, în perioada 4-11 octombrie, la Sfântu Gheorghe.
Echipele CS Magnum Botoşani şi CSM Bacău nu s-au prezentat la turneu, din cauza mai multor cazuri de infectare cu virusul Covid-19. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei