HCM Constanța, zece meciuri în doar cinci săptămâni

de Marian NEDELEA Vineri, 06 Ianuarie 2012 428
Campioana României la handbal masculin, HCM Constanța, privește încrezătoare către noul an. Handbaliștii de pe litoral vor fi angrenați atât în bătăliile pe plan intern, cât și în confruntările tari din Liga Campionilor.
"Avem un început de an destul de greu, în condițiile în care nu ne putem baza pe toți jucătorii. Șapte dintre ei sunt la naționala României, iar Angelovski și Riganas sunt convocați, de asemenea, la echipele lor naționale. Vom juca nu mai puțin de zece partide în cinci săptămâni. Pe data de 21 ianuarie, disputăm, la Timișoara, primul meci din Liga Națională. Trebuie să tratăm cu maximă atenție această partidă, mai ales că nu ne va fi ușor în condițiile în care lotul se va reuni complet abia după data de 16 ianuarie", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul Constantin Ștefan. Tehnicianul a vorbit și despre duelurile din Liga Campionilor, în care elevii săi vor da piept cu nume importante ale handbalului european.
"Va fi foarte greu, însă nu ne-am pierdut speranța, ne vom agăța de șansa noastră până la capăt în ceea ce privește calificarea în optimile de finală. Liga Campionilor este cu totul altceva decât Liga Națională, dar asta nu înseamnă că nu credem în forțele noastre", a spus Ștefan.
În ceea ce privește problemele de sănătate din sânul lotului, antrenorul campioanei a spus: "Singurul jucător cu probleme de sănătate este George Buricea, nerefăcut după o accidentare mai veche. Totuși, eu sper că el va reveni și va putea evolua în primul meci, cel de la Timișoara, fiindcă avem nevoie de aportul său".
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei