Karate / Constănțenii de la Atemi Karate s-au impus la Mondiale

de Andrei ALDEA Joi, 18 Octombrie 2012 424
Delegația României a triumfat, zilele trecute, la Campionatul Mondial de Karate, desfășurat la Novi Sad (Serbia), obținând primul loc cu 83 medalii câștigate. La rezultatul "tricolorilor" au contribuit și micii karatiști de la CS Atemi Karate Constanța: Teodora Huduli (cat. 9-10 ani) - medalie de aur la Kata și Robert Câmpean (cat. 13-14 ani) - medalie de bronz la Kumite (antrenor Mihaela Borcănea).
De apreciat și rezultatul sportivului Andrei Mușat (cat. 13-14 ani), care s-a poziționat pe locul 5 la Kumite.CS Atemi Karate Constanța (afiliat la Federația Română de Karate WKC) a participat cu nouă sportivi la mondiale. În afară de cei doi medaliați, restul constănțenilor de la Atemi s-au clasat în primele 10 locuri.
Taguri

Comentează știrea

Mihaela Borcanea
18 octombrie 2012
Atemi

Numele sportivilor ce au participat la Mondialele din Serbia si au facut parte din delegatia CS ATEMI KARATE CONSTANTA : Patsomitis Stefania Florescu Tiberiu Fuduli Mihai Balan Alecsandru Pascu Andrei Musat Theodor Felicitari tuturor!!!

vasile munteanu
19 octombrie 2012
VICTORIE

FELICITARI MIHAELA AI DOVEDIT INCA O DATA CARE ESTE VALOAREA TA SI NU IN ULTIMUL RAND A CELOR DIN DELEGATIA PE CARE AI INSOTIT O .ASA SE REPREZINTA ROMANIA IN STRAINATATE.BRAVO SI LA MAI MULTE VICTOEI.

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei