Campionatele Naţionale de rugby - juniori LPS Constanţa, victorie mare pe terenul Stelei Bucureşti

de Sorin MIHALACHE Miercuri, 16 Iunie 2021 267
Echipele constănţene de rugby au obţinut victorii în partidele disputate în ultima etapă a Campionatelor Naţionale de juniori.
La categoria U18, formaţia Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” (antrenor Radu Nicolae Mocanu) a continuat seria foarte bună din actuala ediţie şi s-a impus, cu scorul de 9-3, în deplasare, în faţa celor de la CSA-CSS Steaua Bucureşti, lăsând gazdelor numai punctul bonus defensiv.
Iată şi celelalte rezultate ale rundei: CSS Bârlad - CSS Unirea Iaşi 51-0, ACSOV Pantelimon - CSM Bucureşti 40-0.
La categoria U16, grupa Muntenia, CS Victoria Cumpăna a trecut fără probleme, pe teren propriu, scor 48-3, de RC Griviţa. CS Cleopatra Mamaia a avut rundă liberă, iar Şoimii Bucureşti s-au impus în faţa celor de la CSR CSU Săcele-Braşov, scor 37-7.
Iar la Alba Iulia, pe terenul Colegiului Naţional Militar „Mihai Viteazul”, a avut loc prima etapă a Campionatului Judeţean Şcolar de touch-rugby, la care au participat echipele a 11 şcoli din judeţ. De asemenea, pe lângă meciuri, au fost derulate şi activităţi de iniţiere în rândul copiilor prezenţi la eveniment, dornici să descopere jocul cu balonul oval.
Aceasta a fost prima din acţiunile ample ce se vor organiza, în Cetatea Unirii, la nivel juvenil, punctul de pornire al activităţii rugbistice în judeţ fiind marcat în urmă cu doi ani. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei