Nicolae Dică: "M-am acomodat foarte repede la Viitorul"

de Sorin MIHALACHE Joi, 01 Martie 2012 312
Fostul jucător al Stelei București, Nicolae Dică, a declarat, într-o conferință de presă, că s-a acomodat foarte repede la noua sa echipă, Viitorul Constanța.
"Pe mulți dintre coechipieri îi cunoșteam, iar ceilalți m-au primit bine. M-a convins proiectul de viitor să vin la Constanța. În trei ani, s-au investit bani mulți. S-a promovat din primul an în Liga a II-a, a urmat un campionat bun în eșalonul secund, iar acum, în al treilea sezon, echipa este favorită la promovare în Liga I, unde se dorește să se facă performanță. Avem prima șansă la promovare și ar fi un lucru frumos să-mi închei cariera la FC Viitorul", a spus Dică.
v v v
Antrenorul Viitorului, Cătălin Anghel, este mulțumit de modul în care jucătorii săi s-au comportat în cele două stagii de pregătire din Antalya.
"Au fost antrenamente destul de dure, însă toți jucătorii au răspuns foarte bine și sunt mulțumit de cum s-a lucrat. Am avut parte de meciuri de verificare foarte puternice, în urma cărora ne-am putut da seama de nivelul la care ne aflăm. Suntem în fața unui retur de foc, în care obiectivul este promovarea în Liga I", a spus tehnicianul, adăugând că în echipa sa nu există titulari și rezerve, fiecare jucător fiind foarte important.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei