Marea surpriză a ultimelor ore de transferuri: Antoine Griezmann a plecat de la FC Barcelona

de Cuget Liber Miercuri, 01 Septembrie 2021 169
A rămas fără Lionel Messi în urmă cu puțin timp, iar în ultimele ore ale perioadei de mercato a mai cedat un jucător de marcă. FC Barcelona s-a despărțit de Antoine Griezmann, atacantul făcând drumul înapoi la Atletico Madrid.

Catalanii l-au împrumutat pe atacant pentru două sezoane la Atletico, după cum informează Marca.com.

La finalul perioadei de împrumut, campioana en-titre a Spaniei are posibilitatea de a-l transfera definitiv pe internaţionalul francez.

Mutarea lui Antoine la Atletico a mai fost negociată de către cele două grupări din LaLiga, dar discuțiie au fost întrerupte în momentul în care formația din Madrid a refuzat un schimb cu portughezul Joao Felix.

FC Barcelona a dus o luptă crâncenă pentru a micșora masa salarială. Antoine era fotbalistul cu cel mai mare salariu de la catalani (după despărțirea de Messi), iar cedarea la Atletico a venit ca o mare gură de oxigen pentru oficialii grupării de pe Camp Nou.

Variantele lui Atletico erau următoarele: un transfer în schimbul a 50 de milioane de euro sau un împrumut pe doi ani cu opțiune de cumpărare definitivă.

Aflată într-un amplu proces de reorganizare din punct de vedere al salariilor, FC Barcelona a răsuflat ușurată după ce a scăpat de cel mai mare angajament din lotul antrenat de Ronald Koeman.


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei