Memorialul „Petrică Lungu” la rugby, pe 11 martie, la Năvodari

de Sorin MIHALACHE Vineri, 27 Ianuarie 2023 96
Găzduită de sala stadionului „Flacăra” din Năvodari, şedinţa Asociaţiei Judeţene de Rugby Constanţa l-a avut drept invitat special pe preşedintele Asociaţiei Municipale de Rugby Bucureşti, Nicolae Manolache. Iniţiativa organizării acestei întâlniri i-a aparţinut antrenorului Cristian Husea, de la CS Năvodari, scopul declarat fiind organizarea de competiţii comune între echipele dobrogene şi cele din Bucureşti.
Nu au lipsit de la reuniune antrenorii Cornel Vasile, de la CS Mihail Kogălniceanu, Dumitru Barbu, de la CS Medgidia, Sorin Trancă, de la CS Valu lui Traian şi ACS Rugby Team Constanţa, Dan Radu, de la CSO Ovidiu, Cristian Husea, Cornel Suciu şi Marcel Giucăl, toţi de la CS Năvodari, şi nici reprezentantul arbitrilor dobrogeni, Robert Diaconescu.
Unul dintre obiective este acela de a forma două echipe de juniori U14 în judeţul Constanţa. Una va activa în cadrul CS Năvodari, iar în cazul celei de-a doua, o decizie va fi luată la viitoarea şedinţă a Asociaţiei Judeţene de Rugby.
Tot cu această ocazie, s-a mai stabilit ca, în data de 11 martie, pe stadionul „Flacăra” din Năvodari, să aibă loc întrecerile Memorialului „Petrică Lungu”, antrenor care a format numeroşi rugbişti de valoare, cetăţean de onoare al oraşului Năvodari. La acest turneu, şi-au anunţat participarea echipele CS Mihail Kogălniceanu, CS Medgidia, CSO Ovidiu, Voinţa Valu lui Traian, Victoria Cumpăna, Tomitanii Constanţa, CS Năvodari, alături de câteva formaţii din Bucureşti.
Au mai fost programate turneul de rugby-touch, pe 8 aprilie, organizat de AMR Bucureşti pe stadionul „Arcul de Triumf” şi Memorialul „Dumitru Bucur”, la Eforie Nord, între 13 şi 18 iunie. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei