Mesaj din partea echipei naţionale de tenis de masă a României pentru toţi susţinătorii săi

de Mircea GHIȚĂ Vineri, 23 Februarie 2024 193
Echipa naţională de tenis de masă a României s-a clasat în primele opt formaţii ale lumii şi a obţinut calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris.
Componentele echipei au avut un mesaj pentru toţi susţinătorii lor.
„Vă mulțumim din toată inima că ați fost aproape de noi, că ne-ați susținut! Chiar dacă ați fost departe de noi, am simțit căldura de acasă și sperăm ca data viitoare să vă aducem bucurie cu o medalie”, au declarat reprezentanţii Federaţiei Române de Tenis de Masă.
Calificată la Jocurile Olimpice de la Paris, echipa feminină (#7 mondial) s-a oprit în sferturile de finală din Coreea de Sud, după întâlnirea cu Japonia (#2 mondial).
„Am luptat până la capăt, din păcate n-am reușit să aducem victoria, dar suntem totuși fericite că ne-am calificat la Jocurile Olimpice, iar acolo sper să facem o figură bună. Ca să câștigăm o medalie olimpică trebuie să batem jucătoarele din Asia, care sunt pe primele locuri din lume, așa că trebuie să fim unite și să ne pregătim foarte bine în continuare”, a declarat Bernadette Szocs.
Jocul cu Japonia a ambiționat-o pe Andreea Dragoman, care simte că echipa poate progresa.
„Cine a văzut meciul, știe că ne-am luptat de la egal la egal cu ele. Am fost aproape, chiar dacă nu ca scor, dar noi am simțit că puteam mai mult”, a spus şi Andreea Dragoman.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei