Nepoata vicepreședintelui UEFA, răpită și ucisă în Mexic: Răpitorii nu au ținut cont de banii primiți

de Cuget Liber Miercuri, 21 Septembrie 2016 457
Momente grele pentre vicepreședintele UEFA și al Federației Spaniole de Fotbal, Angel Maria Villar. Nepoata acetuia a fost găsită moartă după ce fusese răpită în 13 septembrie. Ucigașii nu au ținut cont că familia acesteia a plătit o parte din suma cerută cu titlu de răscumpărare.
Maria Villar Galaz, 36 ani, a fost găsită fără viață într-un canal de ape reziduale, la câteva zile după ce fusese răpită, legată de mâini și picioare și cu un sac de plastic pe cap care i-a cauzat moartea prin asfixiere, scrie stirileprotv.ro.
Femeia a fost răpită în 13 septembrie când s-a urcat într-un taxi de lângă un centru comercial din Santa Fe, lângă sediul IMB Mexic. Aceasta a fost forțată de răpitori să retragă banii pe care îi avea în conturi și să solicite o răscumpărare familiei pentru a fi eliberată.
O parte din banii ceruți au fost plătiți, dar cu toate acestea corpul neînsuflețit a fost găsit a doua zi.
Taguri

Comentează știrea

costica
22 septembrie 2016
Suntem o forță de neoprit!

Superoferta cu castiguri imediate! Iata in sfarsit o oferta noua, interesanta si profitabila prin care aveti posibilitatea reala de a castiga bani simplu, fara recrutari de oameni, fara batai de cap. Pur si simplu functioneaza! Va asteptam sa cereti mai multe detalii la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com http://bit.ly/29ypMJN COSTICATIO.BetterThanYouTube.com

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei