Oină / Sportul nostru naţional a câştigat o nouă structură. Mult succes ACS Şoimii Târgu Lăpuş!

de Sorin MIHALACHE Miercuri, 30 Martie 2022 120
Maramureșul va fi reprezentat de o nouă structură sportivă în cadrul Federaţiei Române de Oină.
Organizarea competiţiilor de oină la Târgu Lăpuș, la sfârșitul anului trecut, a avut ca efect convingerea gazdelor să revină la oină. Astfel, în urma discuțiilor purtate atunci, într-un timp foarte scurt, au fost întocmite documentele necesare înființării ACS Şoimii Târgu Lăpuş Maramureș, iar zilele trecute, au fost semnate de către Ministrul Sportului actele de înfiinţare a acestui club sportiv.
„Felicităm întreaga structură de conducere pentru implicarea deosebită în elaborarea documentelor necesare și le dorim mult succes!
Noua structură sportivă doreşte să continue tradiţia practicării oinei în cadrul fostului club Şoimii Rohia, cel care a obținut rezultate deosebite în întrecerile sportului nostru naţional.
Este prima dată, în ultimii 30 de ani, când federaţia are 40 de structuri sportive afiliate, iar numărul poate creşte, având în vedere faptul că sunt în curs de constituire şi alte astfel de organizații”, a transmis preşedintele Federaţiei Române de Oină, constănţeanul Nicolae Dobre.
Foto: Facebook / Federaţia Română de Oină 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei