Paul Peniu, iubire până la moarte pentru FC Farul

de Marian NEDELEA Vineri, 16 Decembrie 2011 1342
Președintele Academiei de Fotbal "Gheorghe Hagi", Paul Peniu, a declarat, ieri, pentru "Cuget Liber", că sentimentele pe care le nutrește față de FC Farul sunt de neînlocuit. "Voi iubi Farul până voi muri, acest lucru nu se poate schimba! Însă, prin prisma funcției pe care o dețin în prezent, sunt obligat să atrag cât mai multă lume către Academia Hagi, ale cărei interese le reprezint", a spus Peniu. Conducătorul academiei a mai adăugat că, la meciurile internaționale, întotdeauna ține cu echipele care au în componență fotbaliști români. "Unde joacă un fotbalist român, că e vorba de Chivu sau de altcineva, hop și eu, țin cu echipa respectivă!", a precizat Peniu, care s-a bucurat pentru victoria obținută de Steaua în fața ciprioților de la AEK Larnaca, scor 3-1, care i-a adus calificarea în optimile de finală ale Europa League. Totuși, Peniu are un regret: "Ce echipă era Steaua odată! Acum, am ajuns să ne bucurăm că Steaua îi bate pe ciprioții de la Larnaca… Acest lucru ne arată cât de mult a crescut fotbalul cipriot și cât de mult a scăzut fotbalul nostru".
Taguri

Comentează știrea

White Shark
16 decembrie 2011
Vorbe...

Nea Paule, daca esti farist cum pretinzi, convinge-l pe Hagi si gasiti o solutie sa reveniti impreuna langa Farul! Puteti mobiliza oamenii de afaceri din Cta, dispusi sa investeasca la club si impreuna cu CJC sa-i dati baschetii lui Nedelcu! Doar asa ne poti convinge! Utopic, in scenariul acesta, Farul la implinirea centenarului, poate deveni campioana Romaniei si poate umple inimile constantenilor de bucurie prin "Europa"! Doar asa putem muri impacati nea Paule!

MsT
16 decembrie 2011
Pentru Stupid Shark

Frate tu esti bolnav? Hagi are treaba lui, echipa de fotbal, un proiect imens, stadion in constructie si tu vrei sa vina la Farul?Ce dracu sa caute in primul rand mizeria asta de machidon la FARUL?Cand era nevoie mai mare de el nu a venit.Cand era la Galatasaray a zis ca joaca un retur la Farul.Numai minciuni!!!

fcfc
16 decembrie 2011
vrajeli de 2 lei

lasa`ne peniule cu vrajelile tale ca nu va mai suportam nici pe tine nici pe analfabetu` ala , ce farist esti tu ca mereu ati dat in farul cand ati avut ocazia , veziti de treaba cu viitorul tau si lasa`ne pe noi "faristule" , s`a vazut la greu cine e farist ... DOAR FARUL !

4. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

doar FARUL
16 decembrie 2011
pt ktm

Bai baiatule , dar ce inteligent esti. Probabil esti vreun sholdovean aciuat prin Constanta. O sa-si revina Farul , stai linistit. Sunt si meciuri in liga 1 cu 100 de suporteri . Farul a avut in deplasare si cate 1000-2000 de suporteri in meciuri de campionat , sa nu mai zic de finala cupei cand au fost 7000. Farul este echipa Constantei , iubim Farul in orice situatie.

6. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei