Prima ediție a "Memorialului Tache Moșescu" la lupte, încheiată cu succes

de Mihai CHELEȘ Miercuri, 21 Noiembrie 2018 460
Clubul Sportiv Medgidia a organizat, zilele trecute, la Sala Sporturilor din oraș, prima ediție a turneului de lupte greco-romane și libere "Memorial Tache Moșescu", în amintirea celui care a fost Tache Moșescu, cel care a înălțat disciplina luptelor pe piedestalul performanței la Medgidia, decedat în urmă cu șase ani.
Scopul principal al competiției a fost acela de a-i ajuta pe copii să ducă mai departe spiritul lui Tache Moșescu, cel care a fost sportiv și antrenor la IMUM și CSS Medgidia.
S-au luat la trântă peste 150 de copii născuți în perioada 2003-2012, legitimați la Danubius Tulcea, CSS Tulcea, CS Ovidiu, LPS "Nicolae Rotaru", CS Farul Constanța, CSS Medgidia șI CS Medgidia.
"Concursul a fost organizat ireproșabil. Prezența a fost una extrem de numeroasă, iar nivelul meciurilor, unul ridicat. La final, fiecare copil a primit din partea organizatorilor pachete cu dulciuri, diplome, cupe și medalii. Într-o singură zi, am reușit să parcurgem toate categoriile și să desemnăm și învingătorii. Ne-am bucurat că am putut lua parte la un asemenea eveniment", a declarat Ioan Giuglea, antrenor al secției de lupte de la LPS "Nicolae Rotaru" Constanța.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei