Pugiliştii de la CS Năvodari, repetiţie finală înaintea participării la Europene

de Sorin MIHALACHE Joi, 04 August 2022 201
Componenţii secţiei de box din cadrul Clubului Sportiv Năvodari, coordonaţi de antrenorii Marcel Jipeanu şi Ablalim Ferodin, au intrat în linie dreaptă cu pregătirile în vederea participării la Campionatul European.
Vineri, 5 august, pugiliştii constănţeni vor face o deplasare la Brăila, pentru a lua parte la un sparring în compania celor de la CSM Brăila, antrenaţi de George Perţea.
Pugiliştii de la CS Năvodari îşi doresc să facă o figură cât mai frumoasă la Campionatul European rezervat cadeţilor, programat în perioada 10-21 august, la Erzurum (Turcia).
Ei au făcut o repetiţie generală în turneul internaţional „Gheorgheni Open”, unde au cucerit nu mai puţin de opt medalii - patru de aur, trei de argint şi una de bronz. Pe primul loc s-au clasat Cristina Telteu, Nadia Cojocariu, Samuel Cioabă şi Edwin Petrea, pe poziţia secundă au terminat Cosmina Marin, Cristian Tăbîrcă şi Maria Trigos, în timp ce David Neagu a urcat pe cea de-a treia treaptă a podiumului.
În plus, Edwin Petrea a fost declarat „The Best Athlete“ (cel mai bun sportiv al competiţiei), demonstrând că este titularul incontestabil al categoriei 46 de kg.
Foto: Facebook / Clubul Sportiv Năvodari
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei