Rapid negociază pentru Jefte cu CFR Cluj. Alți 4 jucători din Liga 1 sunt pe listă

de Mircea GHIȚĂ Luni, 18 Iulie 2022 234
Rapid tocmai l-a vândut pe Rareș Ilie în Franța, la OGC Nice, pentru 5 milioane de euro, și caută să facă mai multe transferuri pentru a-și întări lotul.Giuleștenii au debutat în actuala ediție a Superligii României cu o înfrângere, 0-1, pe terenul celor de la CFR Cluj. După meci, Adrian Mutu a cerut jucători noi și s-a plâns de variantele puține pe care le are. Conducerea grupării bucureștene se pare că s-a conformat și este în negocieri pentru a rezolva mai multe transferuri.
Louis Munteanu este cel mai aproape de a semna cu Rapid, informație anunțată în exclusivitate de Digi Sport. Atacantul urmează să fie împrumutat de la Fiorentina, iar trupa giuleșteană va avea și o opțiune de cumpărare definitivă.
Un alt atacant pe care Adrian Mutu și-l dorește la echipă este Jefte Betancor, de la CFR Cluj, pentru care există deja negocieri, anunță Playsport. El a fost transferat de ardeleni în această vară, de la Farul Constanța, pentru 300.000 de euro, dar conform sursei citate se pare că pentru aceeași sumă campioana României este dispusă să-l cedeze, el nefiind pe placul lui Dan Petrescu. Alte nume care s-ar afla pe lista Rapidului ar fi David Miculescu, de la UTA Arad, Eduard Rădăslăvescu, de la Farul Constanța, și Yuri Mattias, de la CFR Cluj.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei