Rareş Ştefan, de la CSM Constanţa, a marcat, în premieră, în Liga Naţională de handbal

de Sorin MIHALACHE Miercuri, 30 Noiembrie 2022 181
Unul dintre handbaliştii juniori ai CSM Constanţa care a făcut pasul la echipa mare, Rareş Ştefan, a scris prima lui filă importantă din acest sezon al Ligii Naţionale. În victoria din deplasare cu CSM Odorheiu Secuiesc, Rareş Ştefan a înscris primul său gol pentru CSM Constanţa în campionat.
Născut în 2005 şi promovat la echipa mare de la juniori I, Rareş Ştefan a primit încrederea şi responsabilitatea minutelor în prima divizie de handbal a României, antrenorii George Buricea şi Ionuţ Puşcaşu mizând pe el în teren şi în acest sezon.
CSM Constanţa s-a impus în deplasarea de la Odorheiu Secuiesc, scor 36-23, Rareş Ştefan marcând ultimul gol al Constanţei şi primul său gol în Liga Naţională.
XXX
Juniorii CSM-ului Constanţa II au fost 40 de minute la timona partidei cu CSM Bucureşti II, din etapa a 12-a a Diviziei A, dar au cedat în cele din urmă, scor 26-34, la Sala Sporturilor.
Jucătorii antrenaţi de Enis Murtaza au condus cu 18-13 la pauză şi 20-15 în minutul 34, apoi bucureştenii au întors rezultatul, graţie unei serii de şapte goluri consecutive.
Pentru CSM Constanţa II, au evoluat: Preda - Rareş Ştefan 9 goluri, Teodor Ştefan 5, Ayar Murtaza 5, Vlase 2, Crişan 2, Mihăilă 1, Simion 1, Puşcaşu 1, Acsente, Cumpănaşu, Caluda, Muşetescu.
CSM Constanţa II va juca meciul următor marţi, 6 decembrie, de la ora 13.30, tot la Sala Sporturilor, cu CS Medgidia, în etapa a 13-a, penultima din returul Diviziei A.
Foto: Facebook / CSM Constanţa Handbal
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei