SuperLiga la rugby, etapa a doua RCJ Farul merge la Cluj decisă să câștige

de Ovidiu ADRIAN Vineri, 04 Aprilie 2014 230
Universitatea Cluj și RCJ Farul Constanța au avut parte de debuturi diferite în actuala ediție a SuperLigii. Dacă "marinarii" au fost gazde în runda inaugurală, pentru studenții ardeleni, întâlnirea din week-end va reprezenta întâlnirea cu propriii suporteri. 
Pornită cu ambiții mari, Universitatea Cluj a trebuit încă din prima etapă să înfrunte un adversar redutabil, Steaua, deplasarea la București demonstrându-le "studenților" că pentru o calificare în play-off mai au mult de muncit. Clujenii au pierdut, 7-34, însă au suficientă forță pentru a pune probleme oricărui adversar. 
De partea cealaltă, Farul a trecut cu emoții (29-22) de CSM Olimpia București. Deși are în lot jucători de certă valoare, echipa de pe litoral nu strălucește la capitolul relații de joc. Acestea sunt încă în faza de finisare, o notă în plus primind pachetul de înaintare, care a dominat total grămezile ordonate. 
Cu siguranță, "marinarii" nu-și pot propune altceva de la partida de la Cluj decât victoria, Farul nepermițându-și să facă pași greșiți. 
Meciul Universitatea Cluj - RCJ Farul se va disputa, mâine, pe Cluj Arena, de la ora 17.00, în direct pe rugbytv.ro. 

Taguri

Comentează știrea

ion corneliu
6 aprilie 2014
tir sportiv

le-a trecut glontu' pe la ureche... inca nu si-au intrat in ritm baietii, sper ca o sa o faca inainte de incheierea campionatului. pacat, suntem dezamagiti de ceea ce se intampla la echipa. constantinescu ce are de spus?

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei