România este campioană mondială la pescuitul de crap

de Andrei ALDEA Luni, 01 Octombrie 2012 815
Echipa României de pescuit la crap a terminat, ieri, pe primul loc în cadrul Campionatului Mondial care s-a desfășurat, zilele trecute, pe Lacul Corbu. Întrecerea a găzduit reprezentanți din 20 de țări, în condiții de maxim confort și siguranță, reunind cei mai buni pescari de crap din lume într-un ambient calitativ de carpodrom rar întâlnit pe mapamond.

Participarea s-a făcut pe trei sectoare (A, B și C), întocmindu-se trei clasamente, plus unul individual și unul pe echipe. 
Astfel, în clasamentul general, România s-a clasat pe primul loc, având șase puncte, iar Bulgaria, pe locul secund, cu șapte puncte. Locul al treilea a fost ocupat de Serbia, cu nouă puncte. 
La individual, pe sectorul A, echipa României, formată din Ștefan Fâșie și Felix Roman, a ocupat fotoliul de lider al clasamentului, obținând titlul de campioană mondială! Același titlu l-a obținut și echipa României de pe standul C (Claudiu Lukacs și Cătălin Ureche). 
După ultima cântărire, care a avut loc, ieri, la ora 13.15, echipa României de pe standul B (Ionel Ghelase și Valeriu Marțoiu) a reușit să o devanseze pe cea a Letoniei, aducând și în clasamentul general titlul mondial. 
Cea mai mare captură a fost prinsă de echipa Bulgariei (Balchev Branimir și Dimov Liudmil), aceasta cântărind 12,980 kg. 
La sfârșit, concurenții au luat parte la ceremonia de premiere și gala de închidere a campionatului, organizate la Club Fratelli Mamaia. 

Taguri

Comentează știrea

cristi
1 octombrie 2012
pescuit

Romanii sunt dublii campioni mondial de fapt, si la betie

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei