România, gazda evenimentului Tennis Europe Pro Tennis Conference

de Sandra MIHĂILĂ Luni, 14 Septembrie 2015 96
În perioada 1-3 decembrie, la București, se va desfășura evenimentul Tennis Europe Pro Tennis Conference, o dezbatere pe diferite teme, la care participă delegați ai națiunilor membre Tennis Europe, informează site-ul oficial al Federației Române de Tenis.
Pe lista de subiecte, se află noua structură a premiilor în bani, tenisul de plajă, programul de arbitraj, noi proiecte ITF, actualizarea jocului de tenis în turneele ITF Pro Circuit.
"Este o onoare pentru Federația Română de Tenis de a aduce, pentru prima dată la București, reprezentanți ai structurilor de conducere ale tenisului european. Vedem această deschidere ca o oportunitate de a prezenta tuturor potențialul tenisului românesc, dar și programele și proiectele noastre. Vor fi trei zile în care teoria și prezentările vor fi dublate de workshop-uri, în care vom împărtăși experiențe, vom lua la cunoștință actualizările care se vor face pentru sezonul următor și vom dezbate lucruri care să ducă la dezvoltarea tenisului mondial", a spus Răzvan Itu, vicepreședintele FRT. 
Taguri

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei