Săgeata nu concepe decât victoria cu FC Snagov

de Marian NEDELEA Vineri, 28 Octombrie 2011 446
Săgeata Năvodari are un meci destul de dificil sâmbătă, pe teren propriu, în fața celor de la FC Snagov. Elevii lui Constantin Gache nu pot concepe decât victoria, fiindcă în caz contrar riscă să părăsească podiumul Ligii a II-a, Seria I. În clasament, echipa din Năvodari se află pe locul al treilea, cu 18 puncte, în vreme ce adversara sa se găseș-te pe poziția a patra, cu 17 puncte.
Antrenorul echipei Săgeata Năvodari, Constantin Gache, a declarat, ieri, pentru "Cuget Liber", că partida de pe teren propriu cu FC Snagov va fi una dificilă: "Va fi un meci greu, în care vom da piept cu o echipă cu pretenții. Ar fi cazul să mai câștigăm și acasă, fiindcă în deplasare ne-am obișnuit să luăm toate cele trei puncte".
Partida Săgeata Năvodari - FC Snagov este programată sâmbătă, 29 octombrie, de la ora 11, în cadrul etapei a XI-a a Ligii a II-a, Seria I.
În ceea ce privește arbitrii întâlnirii, la centru se va afla Teodor Crăciunescu (Râmnicu Vâlcea), ajutat la linii de Vlad Bârleanu (București) și Bogdan Velicu (București). 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei