Simona Halep: „La Roma, mă simt în siguranţă”

de Sorin MIHALACHE Miercuri, 16 Septembrie 2020 163
Jucătoarea constănţeană de tenis Simona Halep, nr. 2 mondial, spune că nu regretă decizia de a nu participa la turneul de Grand Slam US Open, considerând că a luat o decizie corectă, în contextul în care pandemia de coronavirus încă i se pare ameninţătoare.
„Cred că decizia luată a fost una corectă pentru protejarea sănătăţii mele şi pentru a mă simţi liniştită. Sunt încă un pic speriată faţă de situaţia la nivel global, dar aici, la Roma, mă simt în siguranţă”, a declarat Halep, citată de DPA.
Desemnată cea mai bună jucătoare a lunii august în circuitul profesionist feminin de tenis, în urma unei anchete realizate pe site-ul WTA, Simona Halep a decis să nu participe la US Open, din cauza riscurilor de infectare cu virusul Covid-19.
XXX
Săptămâna aceasta, Simona Halep este prezentă în capitala Italiei, unde participă al doilea său turneu post-pandemie. Mai mult decât atât, ea este principala favorită la câştigarea Mastersului 1000 de la Roma, după ce, luna trecută, a cucerit titlul la Praga.
În runda inaugurală, Simona Halep a avut liber, iar în turul al doilea, o întâlneşte, într-un duel în premieră, pe o reprezentantă a ţării gazdă, Jasmine Paolini (24 ani, 99 WTA), beneficiară de wild card.
În turul inaugural, Jasmine Paolini a produs marea surpriză, eliminând-o pe Anastasia Sevastova (Letonia, 46 WTA), scor 6-2, 6-3.
Programat în perioada 14-21 septembrie, turneul Masters 1000 de la Roma este dotat cu premii în valoare totală de 1.692.169 euro. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei