Simona Halep și-a ales echipa alături de care va începe anul 2019

de Mihai CHELEȘ Vineri, 28 Decembrie 2018 273
Rămasă fără antrenor după despărțirea de Darren Cahill, jucătoarea de tenis din Constanța Simona Halep și-a anunțat echipa ce o va însoți în primul turneu al anului 2019, din Australia. În loja liderului mondial al ierarhiei WTA va sta Florin Segărceanu, alături de Virginia Ruzic - manager. De asemenea, sparring-partner va fi un alt constănțean, Vasile Antonescu, fizioterapeut - Andrei Cristofor, iar preparator fizic - Teo Cercel.
★ ★ ★
Agenția poloneză de știri PAP a clasat-o pe Simona Halep pe locul 10 într-o anchetă a celor mai buni sportivi europeni ai anului 2018. Pe prima poziție s-a clasat tenismanul sârb Novak Djokovic, cu 145 de puncte. Podiumul a fost completat de fotbalistul Luka Modric (132 p), câștigător al Ligii Campionilor și al Cupei Mondiale a cluburilor cu Real Madrid și vicecampion mondial cu echipa Croației, și de britanicul Lewis Hamilton (114 p), campionul mondial de Formula 1.
Simona Halep a strâns doar 39 de puncte, fiind la egalitate cu polonezul Kamil Stoch, campion olimpic la PyeongChang.
România a avut două laureate în această anchetă de-a lungul timpului, pe gimnasta Nadia Comăneci, în 1976, și pe atleta Gabriela Szabo, în 1999.
În precedenții doi ani, titlul a fost câștigat de fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei