Sportivii de la Spicu Horia, remarcați în turneele de oină

de Mircea GHIȚĂ Luni, 29 Iulie 2019 160
Sportivii de la clubul Spicu Horia, din județul Constanța, au participat la două campionate naționale la oină pentru juniori și au făcut-o cu succes. La Naționalele pentru juniori 3, Spicu Horia a obținut medaliile de bronz atât la competiția organizată pe iarbă, pe stadionul "Constructorul-Cleopatra" din Complexul Sportiv "Badea Cârțan", cât și pe plajă. Ambele întreceri au fost câștigate de echipa Hoina Craiova. 

Tot pe stadionul "Constructorul-Cleopatra", s-a mai disputat și Campionatul Național pentru juniori 2, acolo unde Spicu Horia a avut de asemenea o evoluție foarte bună. Echipa dobrogeană s-a clasat pe locul al patrulea, fiind la un pas să cucerească și la acest eveniment medaliile de bronz. 

Juniorii 1 din cadrul clubului Spicu Horia au participat la Campionatul Național, însă aceștia nu au obținut un rezultat la fel de bun cum a fost cel al colegilor lor, terminând competiția pe locul 5. 

Ultima performanță răsunătoare pentru Spicu Horia a avut loc pe plaja din stațiunea Mamaia, acolo unde dobrogenii au obținut locul al doilea. În marea finală, Spicu Horia a cedat cu scorul de 0-15 în fața formației Biruința Gherăiești. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei