Suporterii rapidişti vor putea urmări meciul cu Dinamo pe stadionul Giuleşti

de Mircea GHIȚĂ Vineri, 26 Ianuarie 2024 112
Suporterii echipei Rapid vor putea urmări derby-ul cu Dinamo pe ecranele celor două tabele de marcaj ale stadionului Giuleşti, după ce fanii alb-vişinii au anunţat că nu vor asista la meciul care se va disputa pe Arena Naţională, sâmbătă, de la ora 20:00.
„Ţinând cont de faptul că suporterii noştri nu vor fi prezenţi în peluza Arenei Naţionale, porţile Giuleştiului se vor deschide pentru toţi rapidiştii care vor să-i susţină pe băieţi de la distanţă. Deoarece Familia Rapid este mereu împreună, meciul de sâmbătă seara, contra lui Dinamo, va putea fi urmărit pe cele două tabele de marcaj din interiorul stadionului, iar cântecele rapidiştilor vor răsuna până pe Arenă. Accesul va fi liber, începând cu ora 19:00, în Peluza Nord şi Tribuna a II-a, urmând ca şi celelalte sectoare să fie deschise în cazul unui număr mare de suporteri”, au anunţat reprezentanţii echipei Rapid pe pagina oficială de Facebook.
Suporterii de la Peluza Nord a galeriei Rapidului au anunţat, joi, că nu va asista la derby-ul cu Dinamo, din cauza unei promisiuni nerespectate a adversarilor care afirmaseră iniţial că giuleştenii vor primi 5.000 de bilete, pentru ca mai apoi să reducă numărul acestora la 2.800, poziţionate la ultimul inel al Arenei Naţionale.
„Fraţi vişinii, prin intermediul acestei postări anunţăm oficial că Peluza Nord nu va fi prezentă la meciul de sâmbătă. Ne cerem scuze faţă de toţi rapidiştii care doreau să participe la acest eveniment şi înţelegem orice punct de vedere diferit, însă decizia noastră a fost stabilită tocmai pentru a nu se genera, din nou, o situaţie prin care foarte mulţi suporteri ai echipei să rămână în afara stadionului, din cauza unei promisiuni nerespectate a rivalilor”, au transmis rapidiştii.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei