Trei rugbiști de la RCJ Farul, în pregătiri cu naționala pentru Cupa Mondială 2011

de Sorin MIHALACHE Marţi, 12 Iulie 2011 671
Trei rugbiști de la RCJ Farul Constanța - Daniel Carpo (linia a III-a), Constantin Gheară (centru) și Cătălin Nicolae (fundaș) - au fost convocați la naționala României, care se pregătește în vederea participării la Cupa Mondială 2011.
În total, pe lista selecționerilor, se află 31 de jucători (17 în pachetul de înaintare și 14 în linia de trei-sferturi), dar, dintre aceștia, doar 30 vor merge la marea competiție din Noua Zeelandă.
"Credem că este un lot echilibrat, cu jucători în formă, care pot face față standardelor unui turneu final. Cu acest lot, vom începe pregă-tirea de șase săptămâni pentru Cupa Mondială. După perioada de pregătire, vom anunța lotul de 30 care va reprezenta România la CM", a declarat președintele FRR, Alin Petrache, acesta adăugând că "suntem în discuții cu mai multe echipe, pentru a organiza un al doilea meci de pregătire, la București".
Până la plecarea spre Noua Zeelandă, "stejarii" vor disputa restanța din Cupa Europeană a Națiunilor, contra Ucrainei, pe 20 august, la Lvov.
v v v
Echipa națională de rugby în 7 a României s-a clasat pe locul 11 (penultimul) la turneul de la Barcelona (Spania), penultimul din cadrul Grand Prix Series.
"Stejarii" au pierdut patru meciuri în grupă (7-29 cu Anglia, 0-26 cu Franța, 7-31 cu Olanda, 12-27 cu Italia), reușind să câștige doar o singură partidă (12-7 cu Georgia) și au jucat pentru locurile 9-12, unde au fost învinși la scor (0-35) de Țara Galilor. România a reușit să evite ultimul loc, după victoria chinuită în fața Rep. Moldova, 17-12.
Pentru a scăpa de retrogradare, naționala țării noastre mai are o ultimă șansă: la turneul de la București (16-17 iulie), trebuie să se claseze pe unul din locurile 5-8, iar Olanda și Ucraina să nu obțină prea multe puncte. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei