Veronica Negreanu, medaliată cu bronz la Crosul Unirii de la Alba Iulia

de Sorin MIHALACHE Miercuri, 30 Noiembrie 2022 145
Atleta constănţeană veterană dr. Veronica Negreanu a câştigat medalia de bronz la Crosul Unirii de la Alba Iulia, competiţie naţională de mare tradiţie, ajunsă, anul acesta, la ediţia cu numărul 53.

Organizat de Clubul Sportiv Municipal Unirea din Cetatea Unirii, crosul a reunit la start atleţi de toate vârstele, de la copii, până la veterani, sportivi legitimaţi sau amatori.

Dr. Veronica Negreanu a trecut a treia linia de sosire la categoria +70 de ani, însă poate fi considerată pe bună dreptate campioana secţiunii (inexistente) +90 de ani. 
„A fost o ediţie foarte bine organizată, ne-am întâlnit la Alba Iulia alergători veterani din toate colţurile patriei. Eu am dus în Cetatea Unirii mesajul de respect şi prietenie al Constanţei.

Ne dorim să fim sănătoşi, să mai alergăm la cât mai multe ediţii”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, dr. Veronica Negreanu.

XXX

Clasare onorantă pentru România la Campionatul Mondial de Alergare Montană din Thailanda: locul patru pentru echipa masculină în proba scurtă (38,5 km, diferenţă de nivel 2.700 m).

Componenţa echipei României a fost următoarea: Bogdan Damian (locul 8), Leonard Mitrică (locul 11), Cristian Moşoiu (locul 30) şi Ionuţ Zincă (locul 54).

Foto: Cuget LiberTaguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Ultima oră

Titlurile zilei