Victor Pițurcă: "Jucătorii trebuie să fie câini răi pe teren!"

de Andrei ALDEA Vineri, 06 Septembrie 2013 117
Selecționerul României, Victor Pițurcă, a declarat, ieri, în conferința de presă premergătoare meciului din preliminariile Cupei Mondiale 2014 cu Ungaria, că jucătorii săi trebuie să fie pe teren câini răi, dar și gentlemeni atunci când au mingea. 
"Jucătorii sunt conștienți de importanța jocului, dar această presiune nu trebuie să apese pe umerii lor în momentul în care intră pe teren. Am și lucrat mult în acest sens. Trebuie să muncești, să lupți, dar este foarte important cum joci, când ai mingea în posesie, ce probleme pui adversarului. La un asemenea meci trebuie să joci și cu plăcere, și cu bucuria că ești în teren, că joci pentru România. Ei cu gândul ăsta trebuie să intre pe teren. Le spun jucătorilor mei că în momentul în care intră pe teren să fie și câini răi, dar și în același timp să fie și gentlemeni când au mingea, să joace de o asemenea manieră încât să-și surclaseze adversarul, cu imaginație, din una-două atingeri și atunci totul va fi în regulă", a spus Pițurcă. 
Naționala României va întâlni, astăzi, de la ora 21.00 (în direct pe Antena 1), Ungaria, într-un meci disputat pe Arena Națională și contând pentru preliminariile Cupei Mondiale 2014.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei