Viorel Tănase, noul antrenor al echipei FC Farul

de Marian NEDELEA Sâmbătă, 07 Ianuarie 2012 1952
În cele din urmă, după multe căutări, negocieri și frământări, echipa FC Farul și-a găsit antrenor.
Patronul FC Farul, Giani Nedelcu, a declarat, vineri, pentru "Cuget Liber", că noul antrenor al echipei constănțene este Viorel Tănase, care înainte să semneze cu gruparea de pe litoral a pregătit divizionara secundă Dunărea Galați. Tănase a semnat un contract pe șase luni cu alb-albaștrii, cu posibilitate de prelungire pe doi ani. El va fi ajutat, de pe bancă, de Ion Barbu. Acesta rămâne antrenor secund, la fel ca în perioada în care antrenor principal a fost Marian Pană, care acum pregătește Dacia Mioveni, echipă din Liga I. "Înțelegerea poate fi prelungită în funcție de performanțe", a spus Giani Nedelcu, care a completat: "Eu am încredere în Viorel Tănase că va reuși să facă lucruri deose-bite aici." Finanțatorul Farului a menționat că noul tehnician va fi prezentat într-o conferință de presă, cel mai probabil la începutul săptămânii viitoare.
La rândul său, președintele executiv al FC Farul, Marcel Lică, a declarat, pentru "Cuget Liber", că vede cu ochi buni instalarea pe banca tehnică a lui Viorel Tănase. "Și eu pot să spun că am mare încredere în el. A fost un mare jucător, iar în puținul timp cât a antrenat, a demonstrat că este capabil de lucruri deosebite", a spus oficialul farist. Dunărea Galați, cu Viorel Tănase pe banca tehnică, a terminat turul Ligii a II-a, Seria I, pe locul 11. El a fost antre-norul echipei gălă-țene din 2009, dar a mai pregătit-o anterior și pe Oțelul II.
Giani Nedelcu: "Ne dorim promovarea!"
Patronul FC Farul, Giani Nedelcu, a precizat că obiectivul alb-albaștrilor rămâne promovarea în Liga I. Și asta în ciuda faptului că, la finalul turului, formația constănțeană ocupă locul 10 în clasamentul Ligii a II-a, Seria I. "Nu ne-am pierdut speranța, obiectivul nostru rămâne promovarea! Ne dorim o evoluție mult mai bună în retur, în urma căreia să reușim să ne atingem scopul principal în acest sezon. Pentru aceasta, va trebui însă să învățăm din greșelile pe care le-am făcut în prima parte a campionatului", a încheiat Nedelcu.

Taguri

Comentează știrea

farul
7 ianuarie 2012
sa vina jucatori

pai daca vrei promovare sa vina si jucatori , cu lotul asta sa zici mersi daca ne salvam de la retrogradare , ce nu ii luati pe curca , todoran si inca vreo 5 mai trebuie lejer pe toate posturile daca vrei promovare, dar o sa vina fix nimeni

mishu
7 ianuarie 2012
dupa 2 luni

dupa 2 luni ne-am luat si noi antrenor, mama si ce antrenor, acum macar sa vina jucatori care mai stiu ceva fotbal daca toti vreti promovare sau salvare de la retrogradare

Emil
7 ianuarie 2012
care promovare

S-a dus orice urma de speranta, pacat ca nemernicu asta vrea sa ne tina in B. De ce nu a vandut echipa GSP-ului cand i-au facut aia oferta nu stiu , erau mult mai potenti financiar si mai ales erau constanteni. Dar Giani banuiesc k vrea sa faca un cartier rezidential in locul stadionului, de aia nu da din mana Faru. Autoritatile sa-l scoata pe nemernicul asta din oras.

suporter
7 ianuarie 2012
fotbal

ptr 3/ Mai bine ar scoate-o pe mata , sa nu mai faca alti timpiti ca tine !!!!!!!!!!!!!

5. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

suporter
7 ianuarie 2012
fotbal

ptr 3/ ok! nu faci decit sa confirmi ca esti un idiot !

constantean
7 ianuarie 2012
farul

In loc sa aruncati cuvinte murdare mai bine sa spunem SUCCES TANASE LA CONSTANTA !

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei