"Vom avea probleme în Franța"

de Cuget Liber Sâmbătă, 04 Iunie 2016 173
Selecționerul Anghel Iordănescu a declarat, vineri seara, după victoria cu 5-1 din partida amicală cu Georgia, că este nemulțumit de modul în care se apără echipa națională la fazele fixe și este convins că România va avea probleme de acest fel și la Campionatul European din Franța.

"A fost o seară frumoasă care ne-a adus satisfacția unei victorii consistente și a unei prestații foarte bune. Remarc atitudinea și determinarea băieților noștri. Ei au înțeles că la ultimul meci trebuie să aibe o atitudine pozitivă. Și în mare parte le-a reușit tot ce ne-am propus noi la vestiare. Pentru noi este o victorie importantă, o victorie de moral. Aveam nevoie de această victorie înainte de la pleca la EURO 2016. Au fost însă și momente când nu am fost satisfăcut. După ce domini categoric și încerci să ai controlul jocului nu e normal ca adversarul să-ți creeze probleme prin faze standard. Ciprian Tătărușanu a scos chiar o minge la un corner la care apărătorul din Georgia a lovit mingea cu capul. Sunt convins că vom avea probleme de acest gen și în Franța, dar sper să le rezolvăm. Nu ne-ar conveni ca după ce încercăm să avem inițiativa să primim un gol dintr-o fază fixă. La nivel înalt așa se întâmplă, fazele fixe pot determina rezultatul", a afirmat Iordănescu într-o conferință de presă.
El a adăugat că meciul cu Georgia nu va semăna din niciun punct de vedere cu partida contra Franței din deschiderea EURO 2016. "Evident că nu se poate compara un joc cu Georgia cu unul cu Franța. Franța este o echipă mare, cu jucători de mare valoare care joacă la echipe de Liga Campionilor. Meciul va fi cu totul și cu totul altfel decât cel din această seară. Asta nu înseamnă că nu avem și noi speranțele noastre în fața Franței", a menționat selecționerul, citat de Agerpres.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei