Creatorul Bitcoin, nominalizat la premiul Nobel

de Cuget Liber Luni, 09 Noiembrie 2015 318
Fondatorul Bitcoin ar putea primi premiul Nobel pentru economie în 2016. Acesta a fost nominalizat pentru prestigioasa distincție, însă exista o problemă: nimeni nu știe cine este de fapt, în persoană.

Propunerea a venit de la un profesor de finanțe de la universitatea UCLA din Statele Unite. Tot ce se știe despre cel care a venit cu ideea monedei digitale este pseudonimul de pe Internet, Satoshi Nakamoto, potrivit Digi24.ro.
Persoana misterioasă a publicat un singur articol în 2009 în care a enunțat ideea Bitcoin și a scris software-ul original. Profesorul american consideră că influența monedei virtuale asupra lumii moderne poate aduce inventatorului premiul Nobel, chiar dacă acesta este anonim. 

Taguri

Comentează știrea

Tavi
9 noiembrie 2015
Munca la domiciliu

Cea mai noua oferta de lucru ! Da, noi iti oferim absolut GRATUITun curs special online in care inveti pas cu pas si cu toate detaliile cum sa faci bani acasa ! Succesul garantat se ascunde in ambitia noastra a fiecaruia dintre noi de a nu renunta. S-ar putea ca la batrinete sa trebuiasca sa muncesti daca nu faci ceva in plus acuma pana ce esti tinar.Cautam colaboratori optimisti, seriosi. Devii seful tau, muncesti cum vrei part-time ori full-time Mai multe detalii, trimite "Info"la adresa de e-mail: [email protected]

Eu
10 noiembrie 2015
Ala

Eu as vrea sa lucrez cu mata la domiciliu .... se poate ???

Răspuns la: Munca la domiciliu
Adăugat de : Tavi, 9 noiembrie 2015
Cea mai noua oferta de lucru ! Da, noi iti oferim absolut GRATUITun curs special online in care inveti pas cu pas si cu toate detaliile cum sa faci...

Alte știri din sectiunea Tehnologie

Ultima oră

Titlurile zilei